Categorieën
Showbizz

Cara Delevingne werkt aan zangzarrière

Cara Delevingne ruilt de caltwalk in voor een ander podium, want ze gaat ze zingen. Of gaat…? Ze zingt eigenlijk al. Schrijven doet ze niet, maar coveren kan ze als de beste. En nu komt er zelfs een eigen nummer aan met de beste ondersteuning die je je maar kunt wensen als beginnend zangeres.

Cara-sings

Het begin
Wat niet heel serieus begon en eigenlijk startte als een soort playbackshow met Cara Delevingne in de hoofdrol en verscheen op YouTube, lijkt nu dan toch een serieuzere aard te krijgen. Ze gaat echt zingen en wel een liedje dat nog niet eerder door iemand anders is uitgebracht.

Pharrell Williams
Er gaan namelijk geruchten dat Cara Delevingne  en Pharrell Williams, die al elkaar al vaker hebben weten te vinden en inmiddels al een hechte vriendschap koesteren, samen een plaat opnemen. Cara zingt en Pharrel is haar coach en producer. Acht maanden schijnen ze er al over te doen om het nummer tot in de puntjes te verfijnen.

Clip opname in Parijs
Er zijn nog meer geruchten. Want ook de clip van het nummer schijnt al opgenomen te zijn. In Parijs. We kunnen niet wachten totdat dit nummer wat wel een pareltje moet zijn, zal klinken. En waar we al helemaal benieuwd naar zijn, zijn de optredens van Cara die ons staat te wachten. Want dat ze een podiumbeest is heeft ze al lang bewezen met alle filmpjes die tot nu toe al op YouTube en Instagram te bewonderen waren. Cara Delevingne  is knetter gek.

Alvast een voorproefje:

En waarom wij denken dat ze het publiek wel kan vermaken op het podium:

 Q: Hoe denk jij dat de zangcarrière van Cara Delevingne zal uitpakken?

2 reacties op “Cara Delevingne werkt aan zangzarrière”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.