By Sjanty’s Weekly Photo Diary #47

Omdat ik afgelopen vrijdag voor Sinterklazin speelde is de planning deze week eventjes even een beetje anders dan anders en is de Weekly Photo Diary een paar daagjes opgeschoven. Maar je weet het hè: wat in het vat zit verzuurt niet dus hier is alsnog mijn week in foto’s!

Hoewel de ruimte op mijn parfumplank steeds beperkter wordt is er wat mij betreft altijd plek voor een lekker nieuw geurtje en dat is Guess Girl zeker! | Ik eet het zelden, maar áls er dan een bakje patat op het menu staat geniet ik er met volle teugen van, jummzz! | Swatchen van het Sleek Acid palette + reinigingsdoekjes = kunst | Een doos vol met Zoeva kwasten, daar wordt een vrouw héél vrolijk van!!

Ik werd verblijd met een prachtige oogschaduw en nagellakduo uit de Dior New Look Summer collectie, coming soon on BySjanty! | Wanneer er veel nieuwe spulletjes binnenkomen moet er ook wat weg en dus verzamelde ik een hele tas vol beautygoodies om anderen blij mee te maken | Hoewel het eigenlijk veel te lekker weer was zijn mijn vriend en ik vorige week zondag toch diehard gaan sporten (en daarna neergestreken op een terrasje met een portie bittergarnituur, haha) | Komende week kun je op BySjanty een review van een prachtig sieraad uit een splinternieuwe webshop verwachten!

Samen met vriendlief lekker een beetje beautyspulletjes uitzoeken en uitproberen, heerlijk | Ook Rimmel, NYC, Sally Hansen en Guess hebben de zomer al in de bol, yeah! | Wij waren de afgelopen week onafscheidelijk, gelukkig gaat het de goede kant op | De flyer van The Make Up Spot moest hoognodig aangepast en opnieuw gedrukt worden, er zijn de afgelopen tijd zoveel mooie nieuwe merken bijgekomen!

Q: Hoe was jouw week? Heb je vandaag nog plannen met het lekkere weer?

Comments

 1. krijg meteen zin in friet XD

 2. Hele leuke foto´s weer!

 3. Wooow het is echt lang geleden dat ik patat op heb! Nu heb ik er enorme zin in, haha :’) Leuke diary, ook altijd leuk als je Diorproducten thuisgestuurd krijgt lijkt me zo!

 4. Erg toffe foto’s!

 5. Sportieveling 🙂 En de beloning (bitterballen) is terecht 😉

 6. wow al die kwasten bij elkaar, hebben! =)

 7. Leuke foto’s weer! Oh, lekker die patat hihi.

 8. Erg leuke foto’s 🙂 x

 9. Woahh, al die kwasten!! <3

 10. Leuke foto’s

 11. Hahaha daarna neergestreken met een portie bitterbalen, acht moet kunnen hè 😉 Wat een leuke foto’s!

 12. Wat veel Zoeva kwasten. Wat leuk om te zien!

 13. Waar zijn je wekelijkse diaries gebleven? 🙁Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.