By Sjanty’s Weekly Photo Diary #46

Heb je het al gehoord? Nee?! Spring is in the air! Aanstaande zondag schijnen we de magische grens van 20 graden te gaan bereiken en mán, wat heb ik daar lang op gewacht. Ik niet alleen, want volgens mij is heel Nederland enorm wintermoe en toe aan een lekker zonnetje, een koud drankje op een fijn terrasje en blote armen en benen. Let the spring begin!

Oh how I adore Dior, ik ga volgende week snel eens snuffelen aan deze nieuwe J’adore variant en een review schrijven voor jullie! | Het zal even op de tandjes bijten worden, maar als me dat een supersmooth huidje oplevert: yes, please! | Beautiful Benefit goodies | Ik had zin om de liefste lezeressen van heel Nederland eens lekker te verwennen en dus maak je tot en met aanstaande zondag nog kans op 1 van de 14 Kruidvat verwengoodies!

Omdat ik heel veel aan het swatchen was voor de shop dacht ik even slim te zijn en een pakje Nivea reinigingsdoekjes te kopen om mijn huid lekker snel mee schoon te maken. Ja stupid me, ik was even vergeten dat mijn huid niet zo heel blij wordt van Nivea en dat betekende: uitslag | Deze leuke nagellaksetjes zijn inmiddels richting Lin en kun je binnenkort in vol ornaat verwachten op BySjanty! | Weet ik ineens een héél leuk verjaardagscadeau voor over een paar weekjes….! | Jummzzz: icetea met perziksmaak!

Ergens in Utrecht werd mijn geduld vorige week vrijdag aardig op de proef gesteld maar met deze snoephemel voor m’n neus was het op zich wel uit te houden…. | …. en het was ook nog eens voor een heel goed doel want mijn allerliefste vriendje heeft zijn bachelor Commerciële Economie in tha pocket! | en dat moest natuurlijk gevierd worden met een lekker hapje en drankje in de gezellige binnenstad van Utrecht, mmm! | En afgelopen zondag deden we het nog eens dunnetjes over bij Steakz in de Foodspot in Vleuten waar we de eerste BBQ van het jaar hebben gehad. Binnen, welteverstaan.

Q: Hoe was jouw week?

Comments

 1. leuke foto’s weer allemaal 😀

 2. Leuke foto’s :D!

 3. hallo benefit!! mooie spullen hoor!

 4. Leuke foto’s en lekker die laatste food foto’s!

 5. proficiat voor je vriend 🙂

 6. ohhhh heerlijk die hapjes.. heb er echt mega trek in nu!! haha. Wat een leuke scooooter!!! <3

 7. Je week zag er weer lekker bewogen uit. De nieuwe setjes van DA zien er tof uit om cadeau te doen en dat verwenpakket van kruidvat, dat lijkt me ook wel wat ;). Mijn aandacht werd trouwens ook getrokken door de snoephemel. Niet echt om de snoepjes maar meer om de prachtige schaal waar het in ligt. Wauw!

 8. Leuke foto’s weer om te zien. Hmm, mars. Lekker!!

 9. Wat een leuke foto’s en gefeliciteerd voor je vriend ;D

 10. Wat een lekkernijen zijn er er op de foto’s te zien 🙂

 11. Leuk om te zien! Mijn week was niet zo, leren voor tentamens. Zal blij zijn als het er weer op zit.

 12. mooie foto’s!
  Eefje

 13. Gefeliciteerd met het diploma van je vriend! Het eten ziet er lekker uit, en ik vind het ook zo leuk dat je het elke keer in je intro over het weer hebt. Ik denk dat je een heel erg leuke weervrouw zou zijn 😀

 14. hele leuke foto’s weer!

 15. oehh leuke foto´s weer!

 16. Leuke foto’s ik heb echt zin in mini loempia’s nu 😀

 17. Leuke foto’s! 🙂

 18. Leuke foto’s!!

 19. Die roze scooter echt leuk zeg

 20. Hele leuke foto’s 🙂 x

 21. Wendy (B) zegt

  Is de uitslag al weg/beter?
  Welke doekjes gebruik je normaal?
  Misschien eens babydoekjes proberen?

 22. Leuke foto’s weer! Wat vervelend van die uitslag…Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.