By Sjanty’s Weekly Photo Diary #45

Bye bye maart, hello april! De maand dat Nederland een koning krijgt, Zoeva naar The Make Up Spot komt en hopelijk de lente eindelijk eens van zich laat zien. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor, maar eerst is er vandaag natuurlijk nog de Photo Diary van de afgelopen week!

BIj Hema stuitte ik op dit superschattige koraaloranje minibeursje en ja, die kon ik natuurlijk niet laten liggen! | Stiekem had ik het liefst de hele Candy Shock collectie in mijn winkelmandje laten verdwijnen, maar ik heb me weten te gedragen en heb alleen de blush en highlighter buit gemaakt | In het Paasweekend hadden we een enorme hoeveelheid pakketjes verzameld dus afgelopen dinsdag ging ik bepakt en bezakt richting het postkantoor! | En kleurde de hele lopende band roze, yeah!

Mijn favoriete kleur? Paars, hoezo?! | Ja, ik reed ook wel heel asociaal te hard…. Hoppa, daar gaat weer 46 euro! | Met slechts twee stemmen verschil was het écht een close call tussen de nummer één en twee, wauw! | Onze kersverse nagellakswatcher Lin is meteen begonnen en heeft de eerste collecties al geswatched!

Heerlijk smullen tijdens het paasdiner bij vriendlief thuis op Tweede Paasdag, ik kon bijna rollend naar huis! | Ik vind dit zo’n lekker vrolijk nummer van Alain, heerlijk! | Look, I’ve got myself a tattoo! Of toch niet….? Je ziet het morgenochtend op By Sjanty! | Als je zo’n leuk pakketje met allemaal vrolijke, lakjes krijgt ben je die eeuwigdurende winter meteen vergeten!

Q: Hoe was jouw week?

Comments

 1. leuke foto’s allemaal 😀

 2. Jouw diaries zijn altijd zo lekker roze, heerlijk!

 3. Leuke foto’s weer! Kan echt niet wachten tot Zoeva in je webshop is! Wil zo graag iets bestellen haha maar ik kan beter even wachten totdat alles er is anders blijf ik aan de gang :’)

 4. Wat vrolijke foto’s! Ben benieuwd naar je ‘tattoo’ hihi.

 5. Hele leuke foto’s!

 6. Gezellige foto’s! Ik kijk ook altijd tegen mijn primark waterfles aan tijdens het sporten. Mijn vriend vind het net een baby fles haha!

 7. Mooie foto’s!
  Eefje

 8. Wat een leuke foto’s weer 😀

 9. Leuke foto’s! Jammer van de boete, haha!

 10. Ohh ik krijg honger van dat eerste plaatje! Gelukkig kwam onze buurvrouw net voor de leuk een chocoladetaart brengen, die ga ik zo eens even proeven 😀 Mijn moeder kreeg ook een bekeuring voor 4 km te hard, zó flauw… En dat nummer van Alain Clark ben ik nu aan het luisteren, klinkt lekker!

 11. Leuke foto’s. Wel balen zeg van je boete 🙁

 12. Leuke foto’s, ofja natuurlijk niet leuk dat je een boete hebt 🙁

 13. Leuke foto`s meis!

 14. Leuke foto’s, ook dit keer weer! 😀

 15. Ik vind die tattoos super leuk voor enen keertje 🙂

 16. http://Wendy%20(B) zegt

  Heb je echt die LE van Catrice kunnen weerstaan?
  Amai 😉
  Jij rolt nogal wat af: kom je daar niet misselijk van?
  Hihi 😉

 17. Leuke foto’s 😀 x

 18. Ben benieuwd naar de tattoo! Is die van Bourjois toevallig?

 19. Leuk dagboek Chantal! Super 🙂 Liefss Lou

 20. Leuke foto’s. -xx

 21. Leuke foto’s weer! Heerlijk al die roze kleurtjes hahaSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.