By Sjanty’s Weekly Photo Diary #35

BBTd3kbCQAA-v6D_largeCan you believe it, dit is gewoon alweer de laatste diary van januari! Als je even een paar keer met je ogen knippert is er weer een maand voorbij en het is een cliché van de bovenste plank, maar time is echt flying when you’re having fun! Ook de afgelopen week heb ik me weer voor de volle 300% ingezet voor By Sjanty en The Make Up Spot en vandaag deel ik graag met jullie wat me zoal beziggehouden heeft!

De afgelopen week is er weer een hele doos nieuwe Wet ’n Wild producten voor The Make Up Spot binnengekomen, waarmee we nu bijna het gehele assortiment hebben! | In de doos zaten onder andere een aantal nieuwe nagellakken en believe me, ze zijn gorgeous! | Geen hartje voor de sneeuw, maar voor mijn allerliefste vriendje <3 | Ja hoor, zogenaamd stevige elastiekjes

Mezelf even flink afgemat in de sportschool en na een uurtje zweten was ik lekker moe maar voldaan, laten we maar zeggen | Een paar fijne after gym beauty stuffies | I like mueslibollen very much! | Dit Jaarbeurs broodje was ook very jummie, maar dat mag ook wel voor € 4,50 (ja echt: VIER EURO VIJFTIG!)

Afgelopen woensdag was ik voor de shop bij de Webwinkel Vakdagen, waar ik veel interessante mensen ontmoet heb | Ik was ineens in een soort van French mood met m’n gestreepte jurkje en de Eiffeltoren om m’n nek | Het gestreepte jurkje had ik al even niet aangehad en ook dit schattige bloemetjestuniekje heb ik eindelijk weer eens het daglicht laten zien | Mag ik jullie even voorstellen aan mijn nieuwe favoriete geur: Hello Lover… van Sex and the City, echt hemels!

Waaa, een overvloed aan nieuwe blogstuffies, leuk! | Nou, dit schoot lekker op hoor op een weg waar je 60 mag *dommelt langzaam in slaap…. * | Of het nou +20 of -20 is, een overheerlijke Starbucks mocha frappuchino gaat er bij mij altijd in! | Bij gebrek aan de badjas waar ik zo’n beetje in woon heb ik mezelf lekker ingewikkeld in mijn dekbed, wat ook helemaal geen straf was

Q: Hoe was jouw week, ben je al een beetje gewend aan het winterse weer?

Comments

 1. gezellige foto’s 🙂

 2. Nu heb ik zin in een frappucino van de Starbucks! 😮

  Liefs, Esmée

 3. leuke foto’s allemaal 😀

 4. Leuke foto’s!!

 5. Dat was idd een duur broodje… maar hij ziet er wel heel lekker uit!

 6. Oeh weer veel leuke blogstuff! En foto’s maken van je dashboard in de auto, dat mag toch helemaal niet joh! Haha nee hoor, volgens mij heb je weer een fijne week gehad!

 7. Leuke spulletjes heb je om voor je blog te testen :). Dat broodje ziet er echt hemels lekker uit!!

 8. Erg leuke foto’s!

 9. Hele leuke foto,s! ziet er uit als een leuke week.

 10. leuke foto’s weer!

 11. Hele leuke foto’s alweer! En dat met die rekkertjes heb ik ook heel vaak:p Of ik geraak ze kwijt:p xoxo

 12. Wat een gezellige foto’s!!

 13. Fijn he, die lage kwaliteit elastiekjes:-)

 14. Haha, dat haarelastiekjes probleem heb ik nou ook altijd! Leuke foto’s!

 15. Leuke foto’s 😀 x

 16. Leuke foto’s (:!

 17. leuke foto`s!:-)

 18. Daniëlle zegt

  Wat moet het geweldig zijn al die nieuwe producten voor de shop uit te pakken! (en te testen) 🙂

 19. Super leuke foto’s!!

 20. ik haat het als elastiekjes breken!

 21. Leuke foto’s!
  Goed dat je lekker gesport hebt in de sportschool.
  Mooie producten weer voor je shop! En inderdaad, starbucks gaat er altijd wel in ^^Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.