Walking in a winter wonderland

Zodra ze op het weerbericht beginnen over sneeuw of ijs ben ik de eerste die je hoort klagen en zuchten en steunen, maar gisteren keek ik heel even door een soort van roze bril naar het prachtige winterse plaatje buiten. De hagelwitte uitgestrekte weilanden met het zonnetje erop en de bomen en planten bedolven onder een deken van sneeuw, het was echt een sprookjesachtig gezicht. Omdat het wel heel egocentrisch zou zijn om al dit moois voor mezelf te houden heb ik de fotocamera ter hand genomen en wat winterse plaatjes voor jullie geschoten!

Je zou bijna denken dat het Halloween is maar het is wel een prachtig gezicht zeg, die witgevroren spinnenwebben!

Als je al je hele leven uitzicht op een weiland hebt zíe je het op een gegeven moment niet echt meer maar da’s echt superzonde, want het is, zeker nu, echt een pláátje!

Hey, in een boer’ndurp mogen de melkbussen natuurlijk niet ontbreken!

Q: Geniet jij ook nog een beetje van het winter wonderland buiten of heb je voornamelijk last van de sneeuw en het ijs? 

Comments

 1. Mooie foto’s! Ik vind sneeuw echt super leuk 🙂

 2. Ik vind het wel mooi om te zien, maar het maakt het allemaal wel wat lastiger!

 3. Wat een prachtige foto’s! Ik vind sneeuw ook erg mooi om te zien en gelukkig heb ik er weinig last van, want ik ben binnen een paar minuten op mijn werk!

 4. Super gave foto’s! Vooral die van het spinnenweb 🙂

 5. Mooie foto’s! Bij ons ligt er ook sneeuw, normaal fiets ik naar school maar m’n moeder biedt telkens aan me met de auto te brengen. Priiiima!

 6. Super mooie foto’s ik hou erg van sneeuw! 🙂

 7. Wat een mooie foto’s! Ik geniet ook van het winterse landschap, ik vind het heerlijk! Van mij mag het tot eind februari zo blijven, en dan vanaf maart direct het voorjaar in 😉

 8. Wat een prachtige foto’s! Ik heb een hekel aan de kou maar als ik naar buiten kijk of als ik de sneeuw onder mijn schoenen hoor kraken, vind ik die sneeuw toch wel erg leuk 🙂

 9. Echt hele mooie foto’s! Die spinnenwebben aan het stoeltje ziet er ook heel mooi uit alleen zou ik er zelf niet zo dichtbij komen, want ik ben toch stiekem wel heel erg bang voor spinnen haha. Ik geniet wel van al het moois wat nu buiten te zien is, maar met het werken op de schoolbus is het wel wat minder prettig als er allemaal sneeuw ligt en het glad is.

 10. Prachtige foto’s 😀 x

 11. Prachtig… hier geen sneeuw.

 12. Echt super mooie foto’s die spinnenwebben zijn heel gaaf, maar die melkbussen hebben ook zeker iets.

 13. Prachtig! Hier helaas geen sneeuw, alleen maar gigantisch veel ijs en dus een schaatsperiode 😀

 14. Leuke foto’s! Zo onder mijn dekens vandaan is het best leuk, maar zodra ik buiten loop krijg ik hele andere gedachtes haha. En echte kou kleum!

 15. Mooie foto’s! Ik heb ook een hekel aan sneeuw maar liep gisteren toch ook eens vol bewondering door mijn tuin, zo met het zonnetje die schijnt is het toch best mooi en niet al té koud 🙂

 16. wauw prachtige foto`s! Vooral de gene met de spinnewebben!

 17. Echte hele leuke foto’s om te zien!

 18. Supermooie foto’s!
  Dan is de sneeuw toch wel mooier 😀

 19. Inderdaad mooie foto’s. Helaas ziet het er in Groningen niet zo wit uit.

 20. Hier ligt nu vooral ijs, maar ik heb altijd al van de winter gehouden met de sneeuw. Iedereen verklaart me voor gek maar ja HAHA

 21. hoe mooi ik de foto’s ook vind : ik kan niet wachten tot het lente is !

 22. Sneeuwfoto’s hebben altijd iets magisch vind ik, mooi! 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.