Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

5 TV-programma’s die ik op dit moment volg

Het vierkante kastje, het kan me heel eerlijk gezegd lang niet meer zo boeien als vroeger. Vroeger zat ik echt 10 minuten voor tijd in de startblokken voor Telekids, Bassie en Adriaan, Oppassen en Goede Tijden, maar nu lijken die goede tijden toch wel een soort van voorbij. Tegenwoordig ga ik liever voor een goeie film met mijn laptop op schoot of languit op de bank voor de beamer, maar zijn er de laatste tijd ook wel weer wat programma’s die ik graag volg en vandaag vertel ik je welke dit zijn!

Divorce

Zondag 21.30 uur, RTL4

‘Pff, zeker weer zo’n Iedereen Is Gek Op Jack-achtig drama’ was mijn eerste gedachte toen ik hoorde dat er weer een serie van de hand van Linda de Mol op het RTL4 program stond. Divorce zou een soort van dé opvolger van Gooische Vrouwen moeten worden en ja hoor, ondanks mijn – geheel onterechte – vooroordelen ben ik nu helemaal hooked. Vooral van Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) kan ik geen genoeg krijgen en ook David (Dirk Zeelenberg) weet me zo af en toe krom van het lachen onder de tafel te krijgen. Heerlijke serie!

Vier Handen Op Eén Buik

Dinsdag 20.30 uur, Nederland 3 (volgende aflevering: 26 februari)

Toen ik op een goeie avond een beetje aan het rondsurfen was op Uitzending Gemist zag ik ineens de titel Vier Handen Op Eén Buik voorbijkomen en dacht ik: oké, dat ga ik eens kijken. Na eentje volgden er nog een stuk of vijf en nu is het zelfs zover dat ik niet kan wachten tot de volgende aflevering. In Vier Handen Op Eén Buik wordt iedere aflevering een jonge (tiener)moeder gevolgd tijdens haar zwangerschap, bevalling en de periode erna. Ieder meisje wordt gekoppeld aan een bekende moeder die haar zoveel mogelijk helpt bij het op orde krijgen van haar leven. De meiden die voorbijkomen zijn allemaal superjong, hebben vaak geen eigen huis, geen geld, geen baan en geen partner en kunnen de hulp dus heel goed gebruiken.

Moordvrouw

Vrijdag 22.30 uur, RTL 4

Ik ben dól op spannende politieseries en één van mijn favorieten is Moordvrouw. Het eerste seizoen moest ik nog wel even wennen aan Wendy van Dijk als stoere politiechick met een gun in haar hand, maar nu we een seizoen verder zijn vind ik dat ze het helemaal niet slecht doet. Ook de Moordvrouw verhaallijnen zitten goed in elkaar, zijn niet supervoorspelbaar (want als ik érgens een hekel aan heb, arggh….) en laten we eerlijk wezen: Thijs Römer is ook zeker niet onaangenaam om naar te kijken!

Wie Is De Reisleider?

Dinsdag 20.30 uur, RTL 5

Dit programma kijken mijn vriend en ik vaak zondagavond in de herhaling en eigenlijk zijn we er al zappend ingerold. In Wie Is De Reisleider? gaan Fred van Leer, Do, Yes-R, Charly Luske, Patty Brard en Julius Jaspers in India en Mexico als reisleider op pad met een groep reizigers die ze zo goed en zo kwaad als het gaat de time of hun life moeten bezorgen. Het was echt mooi om te zien hoe Fred van Leer op bijna de hele groep een onuitwisbare indruk heeft weten te maken, hoe Yes-R iedereen inpakte en wat een zooitje Charly Luske er van maakte. Volgens mij loopt het programma nu een beetje op z’n einde, maar voor zolang het nog duurt vind ik het erg leuk om naar te kijken!

Op Zoek Naar God

Zondag 21.55 uur, Nederland 3 (tot en met 24 februari)

Vorige week was de eerste aflevering van een nieuwe reeks Op Zoek Naar God waarin deze keer vijf bekende Nederlandse dames op zoek gaan naar, juist, God. Dit was ook weer zo’n gevalletje even-zappen-tussen-de-reclame-door en eigenlijk zijn we uit pure nieuwsgierigheid blijven hangen. Ik vind het op één of andere manier best boeiend om te zien hoe Lieke van Lexmond, Sanne Vogel, Kim Feenstra, Christina Curry en Elle Bandita een week lang in complete stilte (ik zou geloof ik echt gék worden!) ieder op hun eigen manier op zoek gaan het geloof en ben heel benieuwd of één (of meerdere) van de dames het ook daadwerkelijk zal vinden.

Q: Welke TV-programma’s volg jij op dit moment?

40 reacties op “5 TV-programma’s die ik op dit moment volg”

Divorce kijk ik ook elke week dat vind ik zo’n leuk programma en daarnaast kijk ik nog Obese. Operation Repo, Dog the bounty hunter, gtst en Teen mom. Voor de rest kijk ik eigenlijk gewoon de programma’s die ik toevallig tegenkom tijdens het zappen

Leuke programma’s! Ik neem me telkens voor om Divorce te gaan kijken alleen dat mislukt telkens. ;c. Ik vind op het moment de Hokjesman heel erg leuk, over allemaal verschillende ‘groepen’ die elkaar in ‘hokjes’ plaatsen in Nederland. Misschien ook wel wat voor jou ;d

Leuke programma’s! Ik kijk op het moment totaal geen tv-programma’s, zelfs the voice kids en gtst volg ik maar half! Ik keek vroeger zoveel programma’s en series, maar ik heb er de laatste tijd geen tijd voor of gewoon geen zin in haha (:

Heerlijke programma’s en series dit! Divorce is inderdaad echt genieten. Moordvrouw heb ik één keer gezien en vond ik ook wel leuk, Vier Handen op één buik is ook best indrukwekkend, wat zijn sommigen jong! Op zoek naar God lijkt me ook wel leuk. En Wie is de reisleider is volgens mij echt zo’n heerlijk hersenloos programma, maar wel leuk.

Vier handen op één buik vind ik een leuk programma! En op zoek naar god heb ik één keer gekeken heb de 2e aflevering nog niet gezien maar ik vind het eerlijk gezegd een beetje eng. Ik zou nooit in zo’n klooster kunnen zitten

Dat laatste programma lijkt me echt leuk en divorce kijk ik ook. Het leek me eerst niet zo leuk, maar eenmaal gekeken was ik verkocht! Dat varkentje is ook super leuk hihi! Verder volg ik gossip girl, maar dat kijk ik gewoon via mijn laptop. Echt mijn nieuwe verslaving!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.