Some of my current favorites

Dat wij mensen gewoontedieren zijn weet ik als geen ander. Als we eenmaal iets gewend zijn is het zo lekker vertrouwd om daar tot in den treure aan vast te blijven houden, maar een beetje verandering op z’n tijd kan zeker geen kwaad. Als ik mezelf niet zo af en toe dwíng tot afwisselen gebruik ik zo een jaar lang dezelfde parfum, nagellak en oogschaduw en laat ik de rest verstoffen, wat natuurlijk doodzonde is. Gelukkig begin ik het switchen aardig onder de knie te krijgen en heb ik de afgelopen tijd weer allemaal nieuwe favorites ontdekt!

Lunch

Je zou me op allerlei diëten kunnen zetten maar eentje waarbij ik geen brood mag gaat bij voorbaat falen, dat geef ik je op een briefje. Ik ben namelijk dól op brood en zeker lekkere broodjes for lunch gaan er bij mij in als zoete koek. Met name waldkornbolletjes (wel zo gezond) die warm en superknapperig zijn, daar loopt het water me echt van in de mond.

Broodbeleg

Eigenlijk is het een soort van tegen mijn principes in (want behoorlijk wat suiker en andere rommel), maar een paar weken geleden heb ik Speculoos weer helemaal herontdekt en belandt het praktisch iedere lunch wel op mijn broodjes. Jumzzz!

Parfum

Omdat er voor volgende week een review staat ingepland ga ik nog niet teveel verklappen, maar volgens mij kan het weinig kwaad als ik alvast zeg dat de Daisy Sunshine edition van Marc Jacobs god-de-lijk is. Met slechts één enkele spray waan je jezelf direct in in hartje zomer, echt I LOVE it!

Magazine

Er was een tijdje dat ik ‘m kocht en nog voor geen één/derde las, maar nu ben ik weer helemaal op en top Grazianista. Het is betaalbaar, verschijnt (bijna) elke week en heeft van alles wat: van beauty tot fashion en van gossip tot food. Wat mij betreft zouden ze wel íets meer mogen variëren met voorkant van het blad, want het is bijna standaard óf Jennifer Aniston óf Sylvie van der Vaart óf Blake Lively op de cover, maar verder zou ik zeggen: keep up the good work.

Drinken

Ik ben al jarenlang trouw sponsor van de Spa fabriek, maar ergens vorig jaar heb ik wel een switch gemaakt van de blauwe naar de rode variant. Dat gewone ‘platte’ water gaat op den duur toch een beetje vervelen en een bubbeltje brengt nét wat meer leven in de brouwerij. Als ik écht dorst heb is er niets lekkerder dan deze te lessen met een ijs- en ijskoude Spa Rood, heerlijk. Verder zul je mij nooit (of nou ja, niet snel) betrappen met een fles wijn in mijn handen, want alcohol doet mij serieus helemaal niets. Geef mij maar een ijskoude Jillz 0% en ik ben helemaal tevreden!

Palette

Wow, dit Avoir la Pêche palette van Sleek heb ik echt een beetje verwaarloosd de laatste tijd. Ik denk dat de oranje tinten op één of andere manier toch een soort van afschrikwekkend effect op me hadden maar ik heb duidelijk niet verder gekeken dan mijn neus lang was, want er zitten namelijk echt een paar práchtige kleurtjes in. Op dit moment gebruik ik standaard de bruine Stone (rechtsonderin) voor het bijkleuren van mijn brows en is de off-white Sandstone (rechtsbovenin) nu mijn favoriete highlighter.

Kledingstuk

Wauw, ik ben nog steeds zó blij dat ik deze blouse gekocht heb toen ik een tijdje geleden bij Primark was. Nu het bijna maart is (happy dance!) beginnen de voorjaarskriebels bij mij echt in alle hevigheid los te barsten en draag ik het liefst alleen maar zachte pasteltinten en vrolijke tinten zoals de prachtige koraalkleur van deze blouse.

Nagellak(ken)

Ja sorry hoor, maar ik kon echt onmogelijk slechts één favoriet lakje kiezen, ik heb zóveel leukerds! Voor de shop heb ik de afgelopen echt een geweldige hoeveelheid superawesome lakjes binnengekregen waar ik helemaal hoteldebotel van ben, zoals de Nail Effect Textured Nail Paints van Barry M, de Orly Mash Up collectie en de Gelly Nail Effects van Barry M. Stuk voor stuk geweldig!

Q: Wat zijn een aantal van jouw current favorites?

Comments

  1. Leuk om te zien (:!

  2. Heel leuk om te zien! Speculoos pasta heb ik zelf ook veel gegeten. Het is gewoon zo lekker! De laatste tijd heb ik het alleen niet meer zo vaak gegeten omdat ik nu meer een hagelslag periode heb en dan vooral de pure variant.

  3. Leuk om te zien! Ik vind Jillz heel lekker, misschien ook een idee voor mij om een keer alcoholvrije te kopen. Ik drink namelijk bijna nooit alcohol maar vind Jillz toch wel heel lekker.

  4. Leuk om te zien!
    Speculoos is zo lekker, ik vind crunchy het lekkerste

  5. Leuk geschreven haha! Ik ben ook echt zo’n gewoontediertje. Toch dwing ik mezelf ook om andere dingen te gebruiken.

  6. Ah leuk om te zien dit! Ik heb hetzelfde als jij met alcohol, het doet me echt niets. Maar Jilzz 0% lijkt me wel lekker! En mmm, waldkornbolletjes vind ik ook heerlijk. Hoe bruiner het brood, hoe lekkerder ik het meestal vind. 🙂

  7. Oeh het fel roze lakje van Orly is mooi 🙂

  8. Speculoos is zo lekker!

  9. Leuk om te zien en te lezen! Harde broodjes for lunch zijn inderdaad heerlijk. Mijn favorieten: vakantie, lezen, lentekriebels & paaseitjes!

  10. Leuk om te zien. ik vind dat sleek palette heel mooi. Spa rood lust ik echt niet en speculoos heb ik nog nooit geprobeerd. toch eens doen

  11. Wat leuk om allemaal op een rijtje te zien. Daar word ik meteen vrolijk van! 🙂

    Liefs,
    Adriënne

  12. Geen brood is voor mij ook een straf. Heerlijk, warme bruine broodjes bij de lunch <3

  13. Leuk!

  14. Leuk om te lezen wat je favorieten zijn! Dat bloesje van de Primark ziet er super mooi uit 🙂

  15. Prachtige blouse!

  16. Wendy (B) zegt:

    Geef mij maar Nutella 😀 !!!
    En natuurlijk is dat te begrijpen: het is onmogelijk kiezen tussen al mijn nagellakjes 🙂 !

  17. Leuke om te zien, ooh die lakjes 😀 x

  18. Ok, nu heb ik ook zin in zo’n lekker broodje! Liefst met kaas, en ach, wat komkommertjes mogen er ook wel bij….

    Ik eet ook graag speculoos pasta, maar dan graag de Duo Penotti met speculoos variant. Heerlijk!

  19. Leuke post! Ik ben echt dol op jillz! Ik doe liever ook niet aan de alcohol en jip en janneke champagne vind ik wat kinderachtig, dus jillz 0% is ideaal! Geweldig kleurtje je blouse! Ik moet echt eens naar de primark!

  20. Leuk artikel! Toevallig, ik moet Frans leren en in de woordenlijst staat ‘ Avoir la pêche’! Het betekent overigens ‘fit zijn’ 🙂

  21. Marielle zegt:

    Ik ben ook een broodfan, kan de hele dagen brood eten, warm eten mis ik niet. De jungle harde driehoekbroodjes van Bakker bart eens proberen Chantal, die zijn zo goddelijk lekker, en de mueslibollen van hun met hele cashewnoten en pijnboompitjes en al dat soort lekkers .. mmmm verslavend lekker:D

  22. Leuk artikel! Ik houd ook zo ontzettend veel van brood, kan er echt niet zonder. En de Grazia is en blijft top.

  23. Ik ben ook gek op Spa Rood. Heerlijk als hij koud is, en toch een gezond alternatief dan frisdrank en het heeft een lekkere “bite/smaak”.



Speak Your Mind

*