Een middagje rijden in de Honda Civic!

Weet je nog dat ik onlangs schreef over de Women’s World Car of the Year 2012, de Honda Civic? Hoewel auto’s over het algemeen niet heel snel mijn aandacht hebben was ik stiekem wel heel nieuwsgierig naar deze superstoere auto en I was lucky want samen met Claartje van Vrouwen.nl en Karin van Ze.nl

Is ‘ie stoer of is ‘ie stoer? De knalrode Honda Civic waar wij een middagje mee op stap zijn geweest is echt een ontzettend leuke auto waar je als vrouw zeker in gezien mag worden. Niet alleen van buiten ziet de auto er heel gelikt uit, ook de binnenkant mag er wezen. Mooie zachte bekleding, een hypermodern dashboard en heel belangrijk: er is ruimte, héél veel ruimte.  In de kofferbak kun je met gemak een aantal koffers, een hele verzameling tassen na een middag shoppen of twee dames kwijt, zoals we even uitgeprobeerd hebben!

Oké, de auto ziet er goed uit, maar ook wel belangrijk: hoe rijdt ‘ie? Neem van mij aan: wanneer je voor het stoplicht staat te wachten win je met gemak van die stoere jongen naast je, want de Civic is lekker fel. Fel, maar tegelijkertijd ook zuinig en milieubewust dankzij de Eco Assist.

Rijden in zo’n stoere auto maakt hongerig en dus doken we na de testrit lekker het terras op voor een hapje en een drankje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Women’s World Car of the Year 2012 en wil je ook graag een testritje maken?  Dat komt goed uit, want als je hier klikt maak je kans op een weekend proefrijden in een Honda Civic met een volle tank én een bon voor 2 hotelovernachtingen met ontbijt voor 2 personen in Parijs!

Comments

  1. mooi ding 😀

  2. Lekker kleurtje en leuke winactie!

  3. Toffe wagen!

  4. Eerlijk? Ik vind het drie keer niks…. Maar ieder zijn eigen smaak he 🙂

  5. Gaaf! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik eigenlijk elke auto wel gaaf vind hoor. Ik zou zo graag weer een auto willen hebben, het geeft enorm veel vrijheid 🙂

  6. Ah, leuke auto!

  7. Leuke auto!

  8. Leuk design zo tussen sport en girly in 🙂 We een beetje groot 😀

  9. Niet verkeerd, maar niks voor mij haha!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.