Hoera, het nieuwe TV-seizoen is begonnen!

Het is sneu maar waar: het schattige TV-tje in mijn kamer is al dik driekwart jaar niet meer aan geweest en staat alleen nog maar dikke lagen stof te vangen. Tja, ik doe alles op internet en dus ook uitzendingen terugkijken op Uitzendinggemist.nl, waardoor het vierkante kastje ineens een soort van overbodig geworden is. Wanneer ik bij mijn vriend ben zitten we wel regelmatig met ons verstand op nul voor de beeldbuis en ben ik blij dat het nieuwe TV-seizoen weer van start gegaan is!

Boer Zoekt Vrouw (Internationaal) – vanaf 8 december 20.20 uur, Nederland 1

Hoewel ik nog ontzettend moet wennen aan de seizoensovergang vind ik het idee aan de wekelijkse dosis Boer Zoekt Vrouw met een dampende kop thee en een bakje pepernoten dan toch nog helemaal zo verkeerd nog niet. Afgelopen zondag ging de BZV-gekte weer van start met het voorstelrondje van de boeren van dit jaar en hoewel ik het internationale misschien een tikje minder leuk vind, blijft het smullen. Beetje jammer dat we nog tot 8 december moeten wachten tot het seizoen écht van start gaat, maar ik kijk er in ieder geval weer naar uit!

Ik Vertrek – zaterdagavond 21.10 uur, Nederland 1

Héhé, eindelijk geen herhalingen meer, maar kakelverse stellen die hun hele hebben en houwen in Nederland achterlaten en ergens ter wereld een compleet nieuw leven starten. Ik blijf het fascinerend vinden om te zien hoe sommige mensen zonder de taal goed te spreken, te weten hoe hun nieuwe onderkomen ervoor staat en hoe alles in de omgeving reilt en zeilt zich vol overgave in een nieuwe wereld storten. Vanavond weer een nieuwe aflevering, jeej!

Overspel – vanaf 26 oktober 21.30 uur, Nederland 3

Hoe ik bijna twee jaar (!!) zonder heb gedaan weet ik niet, maar THANK GOD is 26 oktober de dag dat Overspel weer van start gaat. Kunnen we eindelijk weer genieten van de intriges tussen Iris (Sylvia Hoeks) en Willem (Fedja van Huêt) en de rest van de families Couwenberg en Steenhouwer.

Spuiten en Slikken – zondagavond 22.15 uur, Nederland 3

Nou, het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken is in ieder geval alweer spraakmakend begonnen met de zogenaamde kom-uit-de-kast actie van Tim Hofman. Mocht je geen idee hebben waar ik het over heb: afgelopen week biechtte Tim op Twitter op mannen te vallen nadat er een video opdook waarin hij in een uitgaansgelegenheid zoenend te zien was met een jongen. Niets van waar dus, het was slechts een stunt voor de Gayspecial van morgenavond.

Q: Naar welke (nieuwe) TV-programma’s kijk jij het meeste uit?

Comments

 1. Naar van wat jij opnoemt vind ik Ik vertrek het leukst! Maar ik kijk maar weinig tv.

 2. Ik kijk eigenlijk geen van deze programma´s. Ik ben toch meer van de soaps zoals g.t.s.t. en series zoals warehouse 13.

 3. Ik vind Boer Zoekt Vrouw zo lekker kneuterig soms en daarom zo goed!

 4. Boer Zoekt Vrouw ga ik ook zeker volgen, maar ook ik houd van Holland!

 5. Leuke programma’s!

 6. So You Think You Can Dance en Boer zoekt vrouw!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 7. Ik kijk best weinig tv, maar ‘ik vertrek’ vind ik wel een heel leuk programma.

 8. Afgezien van Spuiten en Slikken zijn dit precies de tv-programma’s die mijn ouders ook altijd kijken, haha. Maar ik kijk ook graag mee naar Ik Vertrek en BZV sowieso! Maar ik vind het internationele wel een tikje minder leuk inderdaad.

 9. Ik vertrek en spuiten en slikken zijn echt zo leuk!

 10. Uit jouw lijstje kijk ik uit naar Overspel en Spuiten en SlikkenSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.