Nieuw: Miss Monthly box

Begrijp me niet verkeerd, being a woman is awesome, maar ik denk dat ik niet de enige ben die zo af en toe zou willen tot het andere geslacht te behoren. Ik denk dat jullie wel weten over welke specifieke periode ik het heb: juist, het maandelijkse feestje. JA, het hoort erbij, en JA we weten dat het iedere maand weer terugkomt, maar toch zien we er vaak als een berg tegenop. Om het maandelijkse gebeuren wat leuker en meer draagbaar te maken is er nu de Miss Monthly box en ik zeg je één ding: wát een geniaal idee!

Je kent het wel: that time of the month barst je om de 5 minuten in snikken uit, is geen koektrommel veilig en wil je niets liever dan de hele dag in je luie kloffie op de bank hangen. Nou dat kan, want nu de Miss Monthly box er is hoef je niet op de meest onchristelijke tijdstippen naar de winkel te sprinten voor een reep chocola of een lading tampons of maandverband. Het is echt ideaal: de Miss Monthly box komt 3 dagen voordat je ongesteld moet worden op je deurmat vallen en bevat naast de maandelijkse benodigdheden ook iedere keer een ander leuk cadeautje om je een beetje op te vrolijken.

Het aanmelden voor deze box is simpel: eerst kies je de producten (en het merk) die je het liefst wil ontvangen, vervolgens geef je aan wanneer je de box graag op je deurmat wil vinden en that’s it! Ik vind het geweldig!

Q: Vind jij de Miss Monthly box ook geen geniale vondst? Wat denk je, ga je je aanmelden?

Comments

 1. Ik vind het idee erg leuk, maar mis nog wel Libresse bij de keuze!

 2. klinkt leuk, ben wel benieuwd wat erin zit

 3. Het ziet er allemaal erg leuk uit enz. maar ik koop het toch liever in de winkel haha.

 4. themakeuphotspot zegt

  Haha omg wat geniaal!

 5. Haha, het moet niet gekker worden..! Ik vind het wel grappig bedacht, maar ik zal deze box zelf niet bestellen. Ik ben trouwens nieuwsgierig in wat voor een doos ze deze box versturen. Anders weet de gehele buurt én de postbode precies wanneer jij in ‘je periode’ zit…Hmm…

 6. Leuk idee! Maar als ik zie welke tampons er in zitten…daar heb ik gewoon helemaal niks aan. Ik koop alles liever zelf.

 7. Dit is wel een erg leuk concept.
  Liefs, xxxx

 8. Haha dat is echt wel super leuk 😀

 9. Ik vind het idee briljant en ik zou wel willen weten wat er allemaal in zit!

 10. Ik vind het idee wel heel erg leuk en handig, maar denk niet dat ik er zelf een abonnement op zou nemen. Mijn favoriete merk maandverband staat er namelijk niet tussen bij de keuzes en dat is Libresse. Ook qua prijs koop ik het liever zelf, want dan ben ik toch wat goedkoper uit.

 11. Ik vind het een superleuk concept maar uiteindelijk toch wat te duur, haha.

 12. Ge-wel-dig! Wie heeft dat bedacht haha! Toch ga ik eens even spieken, just for the fun of it 😉 Wie weet kan het me nog we overtuigen 😛

 13. awesome concept 😀

 14. Ik vind het een leuk idee, maar ik heb het niet nodig 🙂

 15. brookebrooklyn zegt

  ik vind het jammer/raar dat er geen vragen zijn over hoeveel bloed je verliest ect.
  ze kunnen wel tampons in een box doen maar hoe weten ze dan of je mini/medium/maxi/extramaxi hebt..

  toch ben ik benieuwd wat er in zit, aangezien je zelf ook heel makkelijk (je lievelings) tampons, maandverband, inlegkruisjes ect kan kopen.
  en een reep chocolade kan je ook makkelijk halen.

  maar wie weet zitten er heel andere dingen in?
  anders is het erg jammer want ik kan me niet voorstellen dat die kleine dingetjes die we toch wel in huis hebben goedkoper zijn als je een box neemt.

 16. Ik had er zelf ook al over geschreven en ik vind het een geniaal idee. 😀

 17. ik denk dat ik het zelf toch liever in de winkel haal maar wel een leuk idee

 18. Wat een super slim én commercieel.. idee !

  XO

 19. Haha wat n tof idee, ik ga ff op de site snuffelen!

 20. Haha wat leuk!! Denk dat heel veel meiden hier super enthousiast over zijn!!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.