Categorieën
Lifestyle

Mijn maand september in foto’s

Aan het weer zou je het nu niet zeggen, maar morgen is het alweer oktober. Officieel is het herfst, maar dit jaar hebben de seizoenen kennelijk besloten eens te wisselen en is het nu ineens hartje zomer. Aan de hand van foto’s laat ik je mijn maand september zien!

Behalve veel regen was de zon de afgelopen maand gelukkig ook af en toe te zien en leverde dit vanuit mijn raam vooral ’s avonds mooie plaatjes op.

Wat er dan ook regelmatig voorbij kwam waren luchtbalonnen, zo ook hier op deze mooie avond.

Eerder sloeg ik alle artikel ideeën voor By Sjanty in mijn hoofd op, maar op een gegeven moment ben ik ze toch maar op gaan schrijven en ja, dat werkt veel beter. Inmiddels is dit roze notitieboekje na bovenstaande foto alweer behoorlijk aangevuld!

Begin deze maand werd ik door Philips verblijd met de Lumea, die ik op dit moment aan het testen ben. Binnenkort kun je weer een update over mijn bevindingen op By Sjanty verwachten!

Deze inmiddels bijna onherkenbare Bourjois glossjes lagen al een paar jaar onaangeraakt in mijn stash en waren inmiddels echt aan weggooien toe.

Vorige week zwerfden er ineens wat verdwaalde briefjes van 20 euro in de wasmachine rond en dus hing er in plaats van kleding geld te drogen!

Deze maand ben ik weer lekker met oogschaduws en palettes gaan spelen, hier zie je een look met de nieuwe Essence Quattro Denim 4.0 oogschaduw.

Via mijn vriend kwam ik in aanraking met dit superinteressant boek over crossmediale journalistiek en redactie.

Begin deze maand brachten mijn vriendje en ik een nachtje een bezoekje aan het zonovergoten en prachtige Gent, waar we het ontzettend naar ons zin hebben gehad!

Natuurlijk is een bezoekje aan een stad als Gent niet compleet zonder shoppen en kocht ik bij het leuke winkeltje I am deze ketting en ring.

Van Demak’Up ontving ik via een filmpje op een USB een superleuke uitnodiging voor een persevent dat afgelopen zaterdag in de Supperclub in Amsterdam plaatsvond. Helaas was ik die dag niet in de gelegenheid er naartoe te gaan.

Gelukkig ontving ik gisteren alsnog de nieuwe vloeibare reinigingsproducten, die ik de komende tijd zal gaan testen en waar jullie binnenkort een review over kunnen verwachten.

Met het Sleek Bad Girl palette maakte ik deze look en de afgelopen dagen heb ik zoveel leuke reacties op de prachtige paarse Twilight oogschaduw gekregen!

Deze maand vernieuwden zowel Catrice als Essence een deel van hun assortiment en ontving ik een tasje vol nieuwe make-upjes om te testen.

Lekker op zaterdagavond kaarsjes aan, kopje thee erbij en met de laptop op schoot de leuke series Overspel en Seinpost Den Haag terugkijken!

De afgelopen maand heb ik enorm veel nieuwe nagellakjes om te testen en ben ik dan ook regelmatig flink aan het swatchen geweest.

Deze maand heb ik mijn nagellakstash zoveel mogelijk op merk geordend, maar de laatste weken zijn er alweer heel wat bijgekomen en past het inmiddels niet meer in de doos….

Look met de Essence Glamour Sun Club Glamour to go02 Long Beach oogschaduw en het Catrice 030 OMG, I Want That! paletje.

I just love magazines! Gelukkig kwamen er ook de afgelopen maand weer heel wat nieuwe edities van mijn favoriete glossy’s uit!

Lekker make-uppen!

Vorige week ontving ik deze prachtige bos bloemen, helemaal in mijn kleuren!

Ik ben benieuwd hoe lang mijn geliefde laptop het nog vol gaat houden, afgelopen weekend zei een scharnier van het beeldscherm ineens krak….

Q: Wat waren jouw hoogepunten van deze maand?

11 reacties op “Mijn maand september in foto’s”

Oh ik ben benieuwd wat je van het boek over crossmediale journalistiek en redactie gaat vinden, zou ’t heel leuk vinden als je me dat even laat weten als je ‘m uit hebt!
Wat ziet je kamer er trouwens heerlijk knus uit zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.