Geproefd: lekker tussendoortje – LiGA FruitCrisp

Naast dat ik gek ben op beauty ben ik ook een groot fan van lekker eten en drinken, maar om niet helemaal dicht te groeien is het wel handig een béétje op te letten wat ik allemaal in m’n mond stop. Om te voorkomen dat ik tussen de maaltijden door van flauwte onder tafel beland zorg ik dat ik altijd een tussendoortje bij de hand heb dat lekker maar ook verantwoord is. Afgelopen week heb ik een nieuwe aanwinst uit het tussendoortjesschap geproefd, namelijk de LiGA FruitCrisp fruitbiscuits!

LiGA doet een hoop misschien denken aan droge kinderkoekjes waar je zonder erbij te drinken zo’n beetje de moord in stikt, maar ook is dit merk verantwoordelijk voor de heerlijke MilkBreak, Evergreen en Fruitkick koekjes. Maar….. wat maakt de nieuwe FruitCrisp biscuits dan nu eigenlijk anders dan andere fruitbiscuits? Nou, het belooft een hele fruitige binnenkant en een lekker knapperige en krokante buitenkant. Niks droge koek, maar lekker smeuïg en héél belangrijk: verantwoord.

Waar wij vrouwen natuurlijk instant happy van worden zijn lekkere tussendoortjes met niet teveel suikers en andere rommel. De nieuwe Appel-Kaneel en Bosvruchten FruitCrisp koekjes bevatten volgens LiGA minder suikers en méér fruitvulling dan andere fruitbiscuits en beloven ook een bron van voedingsvezels te zijn. Eén LiGA FruitCrisp (12,3 g) bevat 48 kilocalorieën, 3 gram suikers, 1,1 gram vet en minstens 21% fruitequivalent.

Natuurlijk heb ik deze fijne nieuwe tussendoortjes uitgebreid geprobeerd en LiGA heeft niet gelogen: de fruitbiscuits zijn allesbehalve droog en zeker knapperig en fruitig. De Appel-Kaneel versie deed me direct denken aan de vulling van een overheerlijke appelflap en de Bosvruchten variant is gewoon heel lekker…. fruitig. Mmm, jummzzz!

De nieuwe LIGA FruitCrisp Appel-Kaneel en Bosvruchten biscuits zijn voor € 1,69 (een pak bevat 6×2 biscuits) verkrijgbaar in de supermarkt.

Q: Eet jij weleens dergelijke fruitbiscuitjes als tussendoortje? Ga je deze nieuwe FruitCrisp biscuits proberen?

Comments

 1. Klinkt lekker zeg!

 2. Ik ga ze zeker proberen, het klinkt goed!

 3. Hmmm, ziet er lekker uit!

 4. Deze lijken me erg lekker!

 5. Lijkt me super lekker, vooral die Appel-Kaneel!

 6. Ziet er goed uit!

 7. Ziet er goed uit! Ik koop meestal dit soort tussendoortjes, dus ik denk dat ik hem wel een keertje ga proberen.

 8. Ik heb ze ook geproefd, zijn erg lekker vooral de appel♥

 9. Nog nooit geprobeerd

 10. Jammie! De plattere versie van de Fruitkick!

 11. oeh ik ben altijd gek op zulke snacks 😀

 12. Hee, deze zag ik gisteren liggen bij Kruidvat, niet meegenomen hihihi!

 13. Ze lijken mij erg lekker en dan vooral die met de bosvruchten smaak. Ik eet eigenlijk heel vaak producten van Liga en dan vooral de milkbreak en fruit kick ben ik helemaal gek op. Ik ga ze binnenkort zeker eens proberen.

 14. Ik ga ze zeker eens proeven, ze lijken me erg lekker!

 15. Normaal neem ik altijd een Evergreen mee maar dit lijkt me ook wel wat!

 16. Wat leuk om over een gezond tussendoortje te lezen. Ik eet zelf graag een cracker met smeerkaas/kaas tussendoor of wat fruit!

 17. Ik eet meestal de Liga Evergreen met krenten!

 18. Lijken me lekkere koekjes!

 19. Ik eet graag Liga tussendoortjes, dus ben erg benieuwd naar deze!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.