Haar rol zou ik wel even over willen nemen….

Als je mij naar mijn hobbies vraagt antwoord ik natuurlijk eerst bloggen, bloggen en bloggen, maar snel daarna volgen films en series kijken. Hoewel ik heel tevreden met mijn eigen leven ben zit ik stiekem wel eens te fantaseren hoe het zou zijn om even in de huid van de personages uit mijn favo series te kruipen. Gewoon, omdat het me a) heel cool lijkt om een heel ander iemand te spelen en b) omdat alles er in series wel heel aantrekkelijk uitziet. Ik zou dan ook maar wat graag de rol over willen nemen van….

Serena van der Woodsen Gossip Girl
Serena has it all. De looks, de boys, de shoes, de BFF, de bags, de clothes, het is zo niet eerlijk. Het is dat de serie over en uit is (mijn therapeut heeft er nog een hele kluif aan me hier ooit overheen te krijgen), maar ik had Blake Lively maar wat graag uit de brand geholpen als ze even geen zin zou hebben in wéér een dag op de set met Chace Crawford, Penn Badgley en Ed Westwick.

Eva van Dongen Flikken
Ik biechtte eerder al op een soort van stille wens te hebben een tweede Lara Croft te worden, maar aangezien Amerika misschien een tandje te hoog gegrepen is begin ik maar in ons eigen Nederland. Maastricht om precies te zijn, bij de flikken. Dus mocht Angela Schijf nou nog een Bloem, Mensje of Zus op de wereld willen zetten stel ik me bij deze heel graag beschikbaar voor het vangen van boeven.

Carrie Bradshaw Sex and the City
Carrie, de vrouw met de ontelbare Jimmy Choo’s, een geweldige walk in closet vol sprookjesachtige jurken, een leuke baan als schrijfster en een stel toffe vriendinnen. Mr. Big mag van mij op zich wegblijven, maar verder teken ik meteen voor de rol van Miss SATC.

Claire van Kampen Gooische Vrouwen
In een mooi zwart of wit mantelpakje of broekpak met een stoïcijnse blik lekker ongegeneerd iedereen botte opmerkingen naar het hoofd slingeren, call me crazy maar ik zou maar wat graag een dagje Claire willen spelen. Wel in de eerste paar seizoenen dan, want als ik dagelijks een paar flessen wijn achterover moet tikken ga ik toch vriendelijk bedanken.

Q: Welke rol zou jij maar wat graag even over willen nemen? 

Comments

 1. Super leuk zo’n artikel! Ik zou ook wel in een van deze vrouwen hun huid willen kruipen! Dus niet alleen hun rolletje, maar weten hoe heel hun leven is! 😀

 2. Leuk artikel! Mij lijkt de rol van Eva van Dongen ook wel leuk om een keer te spelen 🙂

 3. jaaa carrie 😀 die zou ik ook wel over nemen!

 4. Superleuk artikel! 🙂

 5. Wat een leuk en origineel artikel weer. Ik wil ook Blake Lively zijn 🙂

 6. Haha ik zou wel graag eens in de schoenen van Samantha (SATC) willen staan. Dan niet alleen voor de hitsige mannen haha, maar vooral voor haar PR-carrière 😛

 7. Leuk haha voor mij ook de rol van Carrie schrijven en shoppen en best friends (niet perse in die volgorde)

 8. Leuk artikel!

 9. Leuk artikel dit. Heb eigenlijk geen flauw idee welke rol ik zou willen overnemen, haha. 🙂 Vast van een lekkere shoppingqueen.

 10. Heel leuk zo’n artikel! Met blake lively zou ik ook wel willen ruilen

 11. Rory uit Gilmore Girls, ik heb een haat/liefde verhouding met die serie en met haar personage, maar lord! ze is zo cute en grappig en slim en heeft hete mannen die haar willen om zich heen, haha!

  Lindsey uit de serie Freaks and Geeks vind ik zooo tof maar ik weet niet of ik haar zou willen zijn… verder kan ik 1 2 3 niet zo iemand verzinnen, ik kom er misschien nog wel op terug!

 12. Blake Lively’s leven, JA! Leuk artikel weer!

 13. Leuk origineel artikel!

 14. hihi leuk artikel! Ik zou ook wel Carrie Bradshaw willen zijn!

 15. Superleuk artikel! Ik zou ook wel is Blake Lively willen zijn voor een dagje!

 16. Ohh leuke post! Serena en Carrie, direct! <3

 17. Ik zou ook wel eens in de huid van Claire willen zitten.
  Normaal gesproken durf ik geen enkel punt kritiek of een botte opmerking te maken naar iemand maar zij doet het gewoon haha!

 18. Serena Vanderwoodsen, totally agree!

 19. Nee JUIST wel mr Big! *zwijmel* hahaSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.