It’s movember!

Welcome novenber, ehhh movember. Ja, je leest het goed: elk jaar wordt de maand november wereldwijd omgetoverd tot movember en laten mannen 30 dagen hun snor staan om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Movember begon ooit met een klein clubje mannen in Australië dat het scheerapparaat een maand links liet liggen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen met vorig jaar 3 miljoen deelnemers en een bedrag van maar liefst 110 miljoen euro dat werd opgehaald.

SnorBij een actie voor een goed doel is het natuurlijk helemaal niet belangrijk, maar feit is dat lang niet alle mannen zo’n bosje haar boven hun lip kunnen hebben. De één wordt er in combinatie met een klein stoppelbaardje hotter dan hot van en de ander denk je: nou nee, doe maar niet.

Q: Wat vind jij over het algemeen van mannen met snorren? Hot or not?

Comments

  1. Ik vind die snorren trend wel leuk, bij een specifieke stijl. Maar het zou nooit mijn type man zijn, wel leuk om te zien maar that’s all haha!

  2. Bij mijn vader staat het (ik weet niet beter), maar bij mijn vriend zou ik het niet mooi vinden, haha.

  3. Soms staat het wel leuk, maar meestal zie ik liever geen snor.

  4. Uhhh daar zie ik mijn vader dus echt nog niet mee lopen, liever niet! Maar best een leuke actie.

  5. Ik vind zonder baard mooier

  6. Mijn vriend doet ook mee, ik zal blij zijn als december er is haha.

  7. Mijn vriend wil meedoen, maar ik ben er niet heel erg blij mee:) Ik stelde al voor dat ik mijn okselhaar een maand liet staan, maar dat vond hij weer geen goed idee:)

  8. mijn vriend heeft altijd al een baard, en laat nu ook zijn snor staan. Ik vind het leuk, staat hem goed haha.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.