Categorieën
Lifestyle

Get Your Freak On tag!

Eerst was ik niet zo van de tags, maar de laatste tijd gaan er zulke leuke rond dat ik er me er toch steeds weer door laat verleiden. Een op dit moment populaire tag op You Tube is ‘Get Your Freak On‘ waarbij je antwoord geeft op 15 een beetje freaky vragen. Geen idee of mijn antwoorden op de vragen boeiend en freaky genoeg zijn, maar dat mag je zelf beoordelen!

1. Welke nickname gebruikt alleen je familie voor je?
Als je Chantal heet wordt dat al gauw Chan, Channie, Tal, Tallie en natuurlijk: Sjanty. Overigens gebruiken naast mijn familie andere mensen uit mijn omgeving die bijnamen ook.

2. Wat is een rare gewoonte van je?
Eén van de rare gewoontes die ik heb is dat ik de hele dag door met mijn vingers, voeten en nek knak. Ik vind dat altijd zo’n lekker gevoel, maar ik weet ook dat het niet heel goed is…

3. Wat zijn jouw fobiën?
Ik ben echt al vanaf kinds af aan panisch voor wespen, iehll. Ik ga echt gillen en sta meteen in de startblokken om weg te vluchten als er één binnen een straal van een kilometer in m’n buurt zit. Ook had ik altijd enorme hoogtevrees, maar dat is nu ietsje minder geworden. 

4. Welk liedje zing je stiekem heel hard mee als je alleen bent?
In de auto zit ik altijd lekker mee te blèren en op dit moment zit er in mijn CD speler een verzamelalbum met wat nummers van de afgelopen tijd en zing ik uit volle borst mee met onder andere Someone Like You van Adele, Hij Gelooft In Mij van Do, California Kingbed van Rihanna, No Air van Rochelle en Rabiosa van Shakira Ft. Pitbull.

5. Wat is irritant aan jou of waar irriteer jij je aan bij anderen?
Irritant aan mij is denk ik dat ik soms heel veel praat en daarbij een beetje vergeet dat andere mensen ook wel eens wat willen zeggen. Schaam, schaam… Wat ik irritant vind is als mensen echt heel ranzig met hun mond open en met allerlei geluiden eten, heel langzaam rijden, in de supermarkt supersloom in de weg lopen of heel neurotisch met hun pen, benen, vingers of bestek zitten te tikken of wippen.

6. Wat voor gewoonten heb je als je nerveus bent?
Dan ga ik altijd aan mijn nagels en nagelriemen zitten pulken, al ben ik op dit moment hard aan het proberen dit niet meer te doen. Ook ga ik wanneer ik een beetje zenuwachtig ben soms heel hard en veel met mijn ogen knipperen, wat nogal vermoeiend is.

7. Aan welke kant van het bed slaap je?
Bij een éénpersoonsbed heb je daar niet echt een keuze in, haha…

8. Hoe heette je eerste knuffel?
Volgens mij had mijn eerste knuffel geen naam, lekker origineel was ik….9. Wat bestel je altijd bij Starbucks?
Ik kom er (helaas) niet veel, maar als ik er ben bestel ik een overheerlijke Vanille Latte, mmmmm!


10. Welke beautyregel raad je iedereen aan maar houd je je zelf niet aan?

Ik ben zelf niet heel consequent met het smeren met bodylotion en bodybutter. Helemaal nadat ik mijn benen heb geschoren zou ik dit sowieso moeten doen, maar sla dat toch (te) regelmatig over….

11. Wat is jouw positie onder de douche?
Ik sta eigenlijk altijd met mijn rug naar de douchekop toe, zodat het warme water lekker over mijn haar en schouders loopt!

12. Heb je gekke body skills?
Ik kan bijna ieder lichaamsdeel knakken, dus dat zou denk ik mijn gekste body skill zijn. 13. Wat is je favoriete slechte snack?
Ik had een tijdje een chips periode, maar dat was ineens helemaal over. Wat ik nu lekker vind als snack is chorizo worst, stokbrood met kruidenboter of tapernade en nootjes en studentenhaver, maar dat is allemaal (gelukkig) niet heel slecht!

14. Wat is een stopwoord van je?
Zover ik weet heb ik op dit moment geen stopwoord, volgens mij ben ik die tijd (eindelijk!) een beetje voorbij haha…

15. Wat draag je in bed?
In de zomer een hemdje met/zonder pymabroek en in de winter als het écht koud is zo’n lekkere comfy roze Snoopy fleeche pyama en sokken!

Q: Wat zijn jouw rare gewoontes?

9 reacties op “Get Your Freak On tag!”

Leuke tag! Zo leren we je nog wat beter kennen. Ik kan er echt niet tegen als mensen hun lichaam laten kraken/knakken! Dat vind ik echt heel erg, hahaha. Mijn rare gewoontes? Ik check elke kamer die ik binnenloop op spinnen (dat heeft dan weer met mijn vreselijke fobie te maken). Ook is een rare gewoonte van mij dat als ik thuis kom, ik meteen mijn ‘dagelijkse kleren’ uit trek en die omruil voor mijn joggingsbroek en mijn badjas, haha.

haha @lotte die spinnen check doe ik ook altijd! bah echt vreselijk die beesten..
mijn raarste gewoonte.. altijd even checken of ik de deur goed op slot heb gedaan en de telefoon een paar keer achterelkaar aan uitdrukken.. niet echt raar volgens mij maar ik doe het wel altijd.
ik neem de tag trouwens over 🙂
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.