Categorieën
Food & health Lifestyle

Nieuwe foodblogger Sabine stelt zich voor!

Door Sabine – Hoi allemaal! Zoals jullie weten is Chantal onlangs op zoek gegaan naar gastbloggers waaronder één om het onderwerp food op zich te nemen. Nu kennen jullie mij heel misschien wel van OhMyFoodness.nl, mijn foodblog die sinds 24 mei 2011 live is en waar ik tweemaal daags lekkere recepten en leuk foodnieuws deel. Toen Chantal was op zoek naar een foodie voor haar blog, duurde het dan ook niet lang of ik meldde mij hiervoor aan. Het doel met mijn eigen blog is om mensen aan het koken te krijgen en het ook echt leuk te gaan vinden en hoe meer kansen zich hiervoor voordoen, hoe beter.

Ik durf eerlijk te bekennen dat ik opsta met eten, het willen koken of het willen schrijven over eten en dat ik hier ook mee naar bed ga. Waar Chantal, en velen van jullie, verslingerd zijn aan beauty, heb ik dit met food. Ik kan rustig hele weekenden in de keuken spenderen zonder hier flauw van te worden.

En om jullie nét zo enthousiast voor koken/eten te maken als ik ben, zullen jullie hier op BySjanty.nl wekelijks een fijn recept van mij terug vinden. Variërend van zoet tot light en van avondeten tot lekkere ontbijttips.

Een foodie in hart en nieren dus, iemand die alles leuk vindt zolang het maar lekker is. En om je nog even kort iets meer over mij te vertellen: ik ben 23 jaar, werk vier dagen in de week voor OhMyFoodness en drie dagen per week in een hotel. Daarnaast ben ik dol op lezen – het liefst hele dikke boeken – films kijken, schrijven, fotograferen en de wereld zien.

Ik wens je veel (kook)plezier met mijn recepten en ik hoop dat je er iedere week van kunt genieten. Mochten jullie nog vragen/opmerkingen hebben, ook bij de recepten, dan hoor ik het graag!

27 reacties op “Nieuwe foodblogger Sabine stelt zich voor!”

Ik vind het een gek idee om food dingen op bysjanty te zien, zeker omdat ik je blog ook al los volg.. maar goed, ik ben benieuwd!

Er zal voor iedereen wat wils tussen zitten, dus ook de niet zo keukenprinsessen kunnen vast een recept proberen. Ik ga in ieder geval mijn best voor je doen, dus maak je geen zorgen 😉

Oh, wat leuk. Welkom. Ik heb nooit je site bekeken, dit ga ik nu meteen doen.
Ik hoop dat je ook vegetarische gerechten gaat maken.

Wat ontzettend leuk! Gisteren dus jouw lemon bar recept uitgeprobeerd en dat was een succes (ik had bij mijn eerdere reactie nog niet door dat JIJ de Sabine bent van ohmyfoodness een van mijn favo blogs!! 😉 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.