Filmpje – Een dagje mee met By Sjanty

In de enquΓͺte die onlangs op de site stond gaven jullie onder andere aan meer filmpjes op By Sjanty te willen zien en specifiek een filmpje waarin ik jullie als het ware een dagje met me meeneem kwam meerdere malen aan de orde. Nou, dat vond ik op zich een hartstikke leuk idee en dus heb ik de afgelopen week mijn camera regelmatig met me meegenomen en mijn bezigheden zo’n beetje vastgelegd. Nu is het (deels zakelijke en deels privΓ©) bezoek aan Amsterdam dat je ziet natuurlijk niet iets dat iedere week terugkomt maar ik vond het nu juist wel een leuke gelegenheid om te filmen.

Ik zou zeggen veel kijkplezier en laat hieronder bij de comments vooral ook even achter wat voor filmpjes je graag nog meer zou willen zien!

Comments

 1. Leuk filmpje zo!
  Wat ik me afvraag he: leef jij van By Sjanty, of heb je ook nog ander werk? πŸ˜€
  Nee, ik hoef niet je salaris ofzo te weten haha, maar was gewoon benieuwd!

 2. Leuk filmpje, alleen van mij mag je wel wat meer tijden laten zien,. En je avond heb je zeker niet gefilmd, omdat je toen bij privΓ© mensen was?

 3. Leuk, ik zal pakketjes filmpjes ook gaaf vinden πŸ™‚

 4. Leuk filmpje! Is wel leuk om vaker te zien!

 5. echt leuk zo’n filmpje πŸ˜€

 6. Leuk fimpje! Werd alleen een beetje dizzy van de stukken op de scooter πŸ˜‰ (maar lekker op je scooter crossen is zooooo fijn!)

 7. Leuk om te zien ^^ Het is dus vooral een onderweg-filmpje geworden πŸ˜› Amsterdam is altijd zo mooi.

 8. Heel leuk dat je dit filmpje gemaakt hebt!

 9. erg leuk filmpje!

 10. Super leukkk:) hihi

 11. Leuk om te zien πŸ™‚ x

 12. Leuk filmpje! <3 Heel leuk in elkaar gezet :3 Ffff nu heb ik zin om weer eens naar amsterdam te gaan..Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.