Categorieën
Lifestyle

Deze creatieve kerstbomen zijn hilarisch

Begin december is het weer tijd om de kerstboom van zolder te halen of naar de supermarkt te gaan om een frisse dennenboom aan te schaffen. Kerstbomen geven meteen dat fijne kerstsfeertje die de winter iets dragelijker maken. Heb je wel nog wat inspiratie nodig als het gaat om de thema van je boom? Zoek niet verder, want deze mensen kleden hun kerstbomen hilarisch creatief aan. 

creatieve_kerstbomen_1

Doctor Who kenners zien meteen wat deze boom moet voorstellen: een Dalek uit de serie Doctor Who. Hoewel Daleks niet de meest gezellige wezens zijn, worden we toch heel blij van deze kerstboom. En zo zie je maar, ook met een wc ontstopper en een wasmand kan je je kerstboom creatief aankleden.

creatieve_kerstbomen_2

Echte boekenwurmen hebben genoeg boeken in huis om deze kerstboom in elkaar te bouwen. Verder zijn alleen leuke lampjes nodig om een echte kerstboom in huis te hebben staan.

creatieve_kerstbomen_3

Ben je niet van de bomen maar wel van de ballen, dan is dit jouw ideale boom. Vissersdraad en een heleboel geduld zijn er nodig om dit magische werkje in elkaar te zetten.

creatieve_kerstbomen_4

Chemistree, eigenlijk hoeven wij al niet meer dan dat te zeggen.

creatieve_kerstbomen_5

Bij weinig ruimte is deze uit karton of hout gesneden kerstboom ideaal. De lampjes achter de boom geven het licht die we verwachten van een authentieke boom, hoewel deze versie toch een stuk moderner is.

creatieve_kerstbomen_6

Wij hebben nog wel een leuk ideetje voor de plaatselijke dokter: deze kerstboom gemaakt van latex handschoenen. De maker heeft er zelfs aan gedacht meerdere kleuren te gebruiken. Met passende piek natuurlijk.

creatieve_kerstbomen_7

Deze kerstboom schreeuwt studentenhuis. Een beetje tussen het afval graaien en je hebt alle spullen bijeen die nodig zijn voor deze boom. Wederom maken de lichtjes het weer af.

creatieve_kerstbomen_9

Wat als je kerstboom door een portaal gaat? Precies, dan ziet het er uit zoals in de game Portal!

Bron, bronbron

Één reactie op “Deze creatieve kerstbomen zijn hilarisch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.