Als ik al het geld van de wereld had….

Ik weet het, geld maakt niet gelukkig maar hey geef toe: het is wel héél erg fijn als je er wat van hebt. Een spreuk die ik een paar jaar geleden op zo’n heerlijk ouderwets tegeltje zag in het verzorgingshuis waar ik in het weekend werkte is ‘ik hoef niet te zwemmen in het geld, pootjebaden vind ik heerlijk‘ en ja daar kon en kan ik me nog steeds wel in vinden. Toch is het stiekem toch gewoon hartstikke lekker om je voor te stellen dat je ál het geld van de wereld hebt en te bedenken wat je daarmee zou doen. Een megavilla met minimaal vijf walk-in closets, tien badkamers, een privé beautysalon en bioscoop, een zwembad in de tuin, een roze Lamborghini voor de deur….

Als ik al het geld van de wereld had….

…. zou ik als eerste een mooi huisje kopen voor mij en mijn vriend. Het hoeft geeneens een dikke villa met vijf walk-in closets, tien badkamers, een privé beautysalon en bioscoop te zijn, als het maar een dak, een paar muren, een deur en oké, een eigen kantoortje voor By Sjanty heeft (*wink*)

…. zou ik ook zeker mijn ouders niet vergeten en ze regelmatig een mooi bedragje toestoppen zodat ze (tegen die tijd) lekker van hun oude dag kunnen genieten!

…. ja, deze kon je verwachten en wow, ik heb ‘m niet eens op de eerste plek gezet!: ik zou he-le-maal los gaan in de Sephora, MAC, Bijenkorf, ICI Paris en noem alle make-up walhalla’s maar op en gewoon álles kopen die ik wil hebben zonder op de prijs te hoeven letten….. *zwijmelt weg*

…. zou ik wel dubbel zo erg balen dat ik geen killer heels aan kan en mag, want ik zou het wel weten hoor… Christian Louboutin en Jimmy Choo en noem al die beauty’s maar op zouden voor mij niet veilig zijn!

…. zou ik zeker één keer per week een bezoekje aan de Zara, H&M, Vero Moda en Mango brengen….. Oh nee joh, ik hoef dan natuurlijk helemaal niet meer naar dit soort ketens, ik kan dan gewoon een middag een complete Chanel store voor mezelf afhuren!

…. zou ik wel zorgen dat ik in ieder geval kan blijven pootjebaden in het geld en weet ik zeker wel een aantal mooie investeringen waar ik wat in zou stoppen. Wát precies houd ik voor mezelf, want hey stel je voor dat ik volgende week ineens die mega jackpot binnensleep!

…. zou ik niet langer hoeven kwijlen bij die al prachtige Hèrmes knock offs van My New Bag, maar mezelf gewoon zonder wachtlijst meteen een rasechte, originele Hèrmes bag cadeau doen!

…. zou ik sowieso een deel afstaan aan goede doelen zoals het KWF of Kika. Ik heb in mijn familie helaas zelf al een aantal keer met kanker te maken gehad en ik zou dan ook met alle liefde maandelijks een mooi bedrag doneren waarmee men hopelijk steeds een stapje dichterbij het einde van deze vreselijke ziekte komt.

Q: Wat zijn een aantal dingen die jij sowieso zou doen als je al het geld van de wereld had?

Comments

 1. Haha leuk! Ik zou ook wel heel veel geld willen hebben. Ik ben op dit moment al gelukkig dus geld zou het nog beter maken!

 2. Herkenbaar..! Ik zou ook zo graag eens helemaal los willen gaan zonder op de prijzen te letten..! 🙂

 3. Leuk artikel! Het zou zoveel makkelijker zijn idd, maar leuker is maar de vraag..

 4. Als ik ál het geld had. Poeh. Dás echt veel geld!
  Ik zou het niet weten joh. In ieder geval een no budget shopping spree. 😀

 5. Janneke zegt

  Als ik al het geld van de wereld had, dan heeft verder niemand geld.
  Ik zou het eerlijk verdelen over de hele wereld. Ik kan absoluut niet onrecht en armoede vanwege rijke stinkerds.

 6. Erg leuk artikel en nog leuker om hierbij weg te dromen!
  Liefs

 7. ik zou veel reizen maken 🙂

 8. Een chanel 2.55 kopen!! En ver weg gaan op vakantie met mijn vriend, een auto kopen!

 9. Lisa Bloem zegt

  Mijn eigen Lushwinkel in Groningen:)
  Chanel tasjes,etc etc..hihi

 10. Hahahha, heel veel zijn er toch wel herkenbaar! :’)

 11. leuk artikel !
  stel je voor dat je helemaal los mag gaan bij Mac, sephora enz. geweldig !
  xx

 12. Geweldig artikel!

 13. Ik zou ook allereerst meteen een huisje kopen voor mij en mijn vriend!

 14. Zou ik graag weer gezondheid willen kopen voor al het geld wat ik had. Met gezond lijf kun je tenminste alle kanten op.

  • Gezondheid is sowieso véél belangrijker dan geld, absoluut. Als je niet gezond bent kun je al het geld van de wereld hebben, maar daar word je dan echt niet gelukkig van.

 15. Herkenbaar,leuk om te lezen 😀 x

 16. Ja wat niet? 😉 het lijkt me heerlijk om gewoon te kunnen shoppen (waar dan ook) en zonder erbij na te denken iets te kunnen kopen. Het liefst zou ik ook een huis in New York kopen en veel reizen.

 17. Ik zou mijn geld besteden aan ervaringen! Dus bijv. een reis naar Japan ofzo.

 18. Leuk om te lezen!

 19. Leuk!
  Ik zou mezelf nieuwe kledij (en zeker schoenen!) en make-up kopen, maar wat ik al lang wil doen, is straathonden helpen. Dus moest ik al het geld hebben, zou ik daar pas echt aan kunnen werken 🙂

 20. Leuk! Ik zou ook zowieso shoppen tot ik erbij neerval. Al de dingen kopen die ik graag wil maar die nu onbetaalbaar zijn voor mij. Ik zou geen geld aan een goed doel geven maar zelf naar een arm land gaan en de mensen daar het geld geven of met het geld hen helpen, want dan weet je ook wat er met jouw geld gebeurd. x

 21. Geweldig artiekel ik zou idd helemaal los gaan in make-up winkels, chanel, en veeeeel schoenen (heels) aanschaffen !!
  XSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.