A lovely Easter!

Heb je de eerste flauwe grappen al uitgehaald of ben je misschien zelf het haasje geweest, om maar even in de paassferen te blijven? Het is vandaag zowel Tweede Paasdag als de eerste van april, maar bovenal een extra dagje weekend en (hopelijk) een vrije dag! Wat zou het heerlijk zijn geweest als het zonnetje hoog aan de hemel had gestaan en de temperaturen een graadje of 15 hoger waren, maar dat kunnen we helaas wel op onze volgegeten buiken schrijven. Anyway, ik heb gisteren een lekkere Eerste Paasdag gehad en heb het één en ander vastgelegd op de gevoelige plaat!

IMG_2533Net als Kerst wordt ook Pasen steeds meer een feest van lekkernijen en ik kan wel heel heilig doen alsof ik daar zelf niet aan mee maar hey, een lekker paaseitje of stukje paasstol sla ik zeker niet af!

Pasen is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met vrolijk geel, eieren, kuikentjes en dat is bij ons in huis dan ook volop terug te vinden!

Overdag heb ik lekker op mijn gemak aan By Sjanty en The Make Up Spot gewerkt en ’s avonds ben ik lekker wezen eten met familie. Kortom: een fijne, relaxte dag met veel lekkere dingen, zoals Pasen hoort te zijn!

Q: Hoe was jouw Eerste Paasdag, heb je nog iets leuks gedaan?

Comments

 1. Wat leuk! Ik ben naar amsterdam geweest en heb heerlijk gegeten met mijn schoonfamilie. Vandaag gaan we paaseieren zoeken haha 🙂

 2. Jij nog een fijne tweede paasdag gewenst! 🙂 En mijn eerste paasdag was prima, haha. En fijn om te horen dat jij ’t lekker relaxt maar ook gezellig had.

 3. Leuke foto’s zeg, ziet er gezellig uit! Wij hebben gisteren ook een lunch gehad. Vandaag kerk en s’avonds aanschuiven bij mijn schoonouders voor een 3-gangen diner!

 4. Ik moest bijkomen van een feestje, had de Fam. Op bezoek en ging s’avonds uit eten met vrienden!

 5. Een hele fijne Pasen Chantal. En natuurlijk de rest die dit leest ook.

 6. Oeh, die tulpen en narcissen zijn erg mooi! Ik ben gisteren ’s morgens naar de kerk en daarna bij familie geweest en heb de hele dag gewoon een beetje gekletst en ’s avonds nog wat op mijn laptop en voor de tv gezeten, heerlijk zo’n dagje niets moeten!

 7. http://Norma zegt

  Lekker lui op de bank met dochter film gekeken de krokodillen bende, gezellig!

 8. Leuke foto’s!

 9. Leuk! Gister heb ik lekker bij mijn opa en oma visschotel gegeten en vandaag ga ik thuis heerlijk brunchen

 10. Wij doen niet echt aan Pasen. Geen ontbijt etc. Helaas haha. Beetje saai he! 🙂 Wel kwamen me broer en schoonzus lekker eten en heb ik met mijn moeder scones zitten weg eten haha!

 11. Heerlijk, wij doen eigenlijk alleen Paas ontbijt en dan vanavond naar de film en uit eten (:

 12. Leuke foto’s en nog een fijne Pasen!

 13. Jij ook een hele fijne pasen!
  Mooie foto’s.

 14. http://Icequeen81 zegt

  paastol heerlijk

 15. Leuke foto’s! Vooral die laatste is mooi!

 16. Mooie en vrolijke foto’s, heel leuk!

 17. Fijne Pasen 😀 xSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.