Categorieën
Film, tv en muziek Geen categorie Showbizz

Onze favoriete serie van dit moment: Homeland

De redactie is verslaafd. Niet aan chocolade, niet aan shoppen, niet aan mannen -nou ja, niet zó erg, maar aan een serie. Verslaafd aan Homeland. Homeland is onze nieuwste ontdekking op het gebied van series.

homeland2

Series zijn net als chocolade: zodra je de eerste hap hebt doorgeslikt snak je meteen alweer naar de volgende hap. En zodra je een aflevering hebt gekeken schakel je het liefste direct in naar de volgende aflevering. Maar net als van chocolade heb je van series ook altijd een aantal lievelings.

De leukste serie
Homeland is één van de leukste series op dit moment. Het staat met stip op nummer één van onze favoriete tv-series. Voor iedereen die een Netflix-abonnement heeft zijn de eerste drie seizoenen vanaf september 2014 te bekijken. En geloof ons als we dit zeggen: als je begint met seizoen 1 kom je veel te snel aan bij seizoen 3. Maar niet getreurd, in Amerika is seizoen 4 al te zien. Dus we verwachten dat het niet heel lang meer kan duren totdat Homeland seizoen 4 ook in Nederland te zien zal zijn.

homeland1

Waar gaat Homeland over?
Redacteur Mariëlle wordt inmiddels verslonden door verhaal van Brody, een Amerikaanse marinier die jarenlang vermist is geweest. Zijn familie dacht inmiddels al dat hij dood was. Hij bleek 8 jaar gevangen gehouden te zijn. Na zijn terugkeer was Carrie, een CIA agente, ervan overtuigd dat hij voor Al Qaida werkte. Maar in plaats van haat ontstonden er hele andere gevoelens tussen de twee.

Zo verslavend is Homeland dus
De eerste twee series heeft Mariëlle er binnen een maand doorheen gejast. Waar ze de tijd vandaan haalt weet ze zelf ook niet. Ze heeft natuurlijk ook nog al die andere tv-programma’s om op de voet te volgen. Maar Homeland neemt simpelweg voorrang op alles. In de serie gebeurt er altijd wel iets waarvan je de clou wilt weten en waardoor je al snel een nieuwe aflevering aan ramt. Zonder op de klok te kijken natuurlijk, want stel je voor dat je je bedenkt dat het eigenlijk al ruimschoots bedtijd is. Wanneer er weer een gaatje vrij komt in haar agenda, weten wij wel waar ze uithangt: pal voor de buis met een flinke reep chocolade in haar hand. Want ja, Homeland is nou eenmaal net chocolade. Kijk zelf maar:

Q: Aan welke serie ben jij verslaafd?

Beeld

2 reacties op “Onze favoriete serie van dit moment: Homeland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.