Categorieën
Beauty Geen categorie Nagels

Instant zomergevoel met 5 zonnige pastel nagellakjes

Nu we helemaal in de zomerse stemming zijn, lopen we het liefst rond in zwierige zomerjurkjes en sandalen. Omdat het weer dat ons helaas nog niet toelaat, hebben we nog een andere troef achter de hand: pastelkleurige nagellakjes. We zetten vijf zonnige kleurtjes voor je op een rij.

Pastel nagellak zomer

Pastel voor op een festival
Rita Ora ontwierp in samenwerking met Rimmel twaalf nagellakjes speciaal voor het festivalseizoen. Hoewel wij de kleuren allemaal mooi vinden, zijn Wild-er-ness en Rain Rain Go Away twee pasteltoppers die niet konden ontbreken in dit lijstje. Beide zijn vrij licht van kleur en toch is er maar één laag nodig om te dekken. Ook zijn de kwastjes fijn in gebruik en droogt de lak snel.

pastel nagellak

Wild-er-ness

pastel nagellak

Rain Rain Go Away

Pastel voor onder een palmboom
Bourjois heeft weer nieuwe kleuren toegevoegd aan hun Vernis 1 Seconde lijn. Blue Lagoon, Pink-itude en Palm Peach geven een instant zomers gevoel, alsof we al onder die palmboom liggen met een cocktail in de hand. Pink-itude is de enige lak die niet in één keer dekt, er zijn zeker twee lagen nodig voor een mooi resultaat. De andere twee kleurtjes dekken gelukkig wel mooi in één keer. Ook voelt de nagellak wat waterig aan. Dat is een voor- en nadeel. Het voordeel is dat de lak mooi vloeit, geen vervelende lijntjes of krasjes na het lakken. Het nadeel is daarentegen dat de lak makkelijk over de nagelriemen stroomt, waardoor het opbrengen een secuur klusje is. Ondanks de nadelen van deze lakjes, maken de prachtige kleuren dat zeker goed.

pastel nagellak

Blue Lagoon

pastel nagellak

Pink-itude

pastel nagellak

Palm Peach

Q: Draag jij graag nagellak?  

 

2 reacties op “Instant zomergevoel met 5 zonnige pastel nagellakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.