By Sjanty zoekt gastbloggers!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is druk, heel druk. Zoals de meesten van jullie misschien wel weten heb ik naast BySjanty nog een website waar ik heel druk mee ben: mijn webshop The Make Up Spot. Omdat de shop enorm hard groeit en steeds groter en groter aan het worden is, wordt het steeds lastiger om mijn aandacht en energie te verdelen. Dat is dan ook precies de reden waarom ik jullie hulp ga inroepen, want ik ben op zoek naar twee leuke, gezellige en enthousiaste gastbloggers!

Wat zoeken we?
Voor By Sjanty zijn we op zoek naar twee gastbloggers: één blogger die 1 keer per week een leuk beauty, fashion gerelateerd artikel of een DIY kan verzorgen en één blogger die zich helemaal richt op food en eens per week een recept met de By Sjanty lezeressen deelt. Verder zullen we de beauty/fashion/DIY blogger zo af en toe vragen een persevent te bezoeken voor By Sjanty, of de foodblogger in het geval van een foodgerelateerd event.

Aanmelden als…
– je foutloos en vloeiend Nederlands schrijft
– beauty en fashion je lust en je leven is, je graag lekker creatief bezig bent met do it yourselfs of het liefst de hele dag in de keuken staat
– je de tijd en de ruimte hebt om één keer per week een artikel aan te leveren en bereid bent hier voldoende tijd en aandacht aan te besteden
– je een fototoestel tot je beschikking hebt waarmee je mooie foto’s voor bij het artikel kunt maken
– je in de gelegenheid bent zo af en toe een persevent te bezoeken voor By Sjanty (een eventuele goodiebag mag je houden)

Interesse?
Wanneer je nu dolenthousiast achter je laptop zit omdat je heel graag gastblogger voor By Sjanty wil worden kun je gelijk aan de slag, want dan willen we je vragen een proefartikel te maken en deze te mailen naar info@bysjanty.nl
Vermeld in het onderwerp van de mail even ‘proefartikel beauty/fashion/DIY gastblogger’ of ‘proefartikel food gastblogger’. Je kunt je proefartikel insturen tot en met a.s. donderdag 20 juni. Succes!
(Even voor de duidelijkheid: als je graag gastblogger wil worden is het de bedoeling dat je echt een proefartikel schrijft en geen link naar je blog stuurt!)

Comments

 1. Ah, leuk! Ik zal eens kijken of ik iets voor je kan betekenen :)!

 2. Fijn om te horen dat de webshop zo goed loopt! Ik heb het zelf al enorm druk met mijn eigen website, maar ik hoop dat je twee leuke en getalenteerde meiden aan je team kan toevoegen! Succes 🙂

 3. http://Anna zegt

  Hee Chantal,

  Wat een leuk idee! Ik heb wel twee vragen:
  1. Hoeveel woorden worden er ongeveer verwacht dat je gebruikt per artikel?
  2. Is er een minimum leeftijd?

  Liefs, Anna

 4. Ik merkte het al aan je site ja, vind het jammer maar ik snap het wel. Ik wil op zich wel meedoen maar ik kan bij de meeste pers events niet aanwezig zijn denk ik, is dit echt een groot probleem?

 5. Eg leuk! Ik heb alleen onvoldoende tijd om mijn eigen blog bij te houden, full time te werken en nog extra’s te doen! Ik hoop dat je een boel leuke aanmeldingen krijgt!

 6. Ik heb er momenteel niet echt tijd voor aangezien ik het druk heb met school en mijn eigen blog, maar ik hoop dat je snel nieuwe gastbloggers vindt!

 7. Lijkt me erg leuk, maar ook ik steek de tijd en energie ik die nog over heb al in mijn eigen blog. Succes met zoeken en fijn dat het met de shop zo goed gaat natuurlijk!

 8. Een beetje hulp kan nooit kwaad als je ook zo’n mooie webshop hebt. Ik heb eens met veel plezier een gastreview gedaan maar of ik ook elke week iets kan schrijven weet ik niet, ik ben met mijn eigen blog al niet zo consistent!

 9. Merkte het al serieus dat je blog aan het achteruitgaan is. Vind het niet meer zo interessant als vroeger.. Misschien komt er beterschap in nu er gastbloggers komen.

 10. Dit lijkt mij echt ontzettend leuk om te doen!! Ik ga meteen aan de slag met een artikel 🙂

 11. http://Amanda zegt

  Het lijkt me echt super vet, maar ik weet gewoon dat ik de tijd niet heb. Degene die het mogen doen wens ik vast veel succes. Ben erg benieuwd 😀

 12. Ik heb er de tijd niet voor en ben niet wat je zoekt, maar ik hoop dat je twee leuke meiden vindt!

 13. Tof! Ik zit heel erg te twijfelen nu… Ik hou heel erg van bloggen over make-up en DIY enzo, en het zou onwijs tof zijn dat een groter publiek mijn posts leest, maar misschien is het ook wel fijner als mijn publiek met mijn eigen blog meegroeit, en dat ik me daar volledig op richt. Maar het lijkt me ook een superleuke ervaring omdat meer mensen het hier lezen, en ik zoals je al zegt persevents mag bezoeken, terwijl mijn eigen blog zo klein is dat die kans er niet is. Twijfel! Ik ga er over nadenken haha, het lijkt me wel heel tof namelijk.

 14. Superleuk ik heb je meteen een mail gestuurd 🙂

 15. http://Sam-Aimée zegt

  Op het laatste moment een mail gestuurd! Hoop enorm dat ik word uitgekozen (:Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.