Categorieën
Food & health Gezond leven

Spring is in the air!

Éindelijk mogen we het toch echt wel zeggen: de lente is begonnen! De metereologische lente deed op 1 maart zijn intrede, waarna het zo’n 6 dagen later toch echt ook als lente voelt! Sta jij ook een stuk gemakkelijker op als je ’s ochtends de vogeltjes hoort fluiten? De lente brengt een hoop gezondheidsvoordelen met zich mee..

Spring is in the air

Hét kenmerk van de lente: zon natuurlijk! Die heerlijk licht warme zon, die ons direct zowel van binnen als van buiten opwarmt. Die stralende zon, die de hele wereld een veel mooier & prettiger kleurtje geeft. Niet te vergeten ook, die zon die zorgt voor de vitamine D die we zo hard nodig hebben! Weg supplementen: hup, naar buiten!

Wat is het gevolg van vrolijkere kleuren om ons heen en minder kou? Voldoende reden om je kledingkast op te ruimen en te shoppen voor vrolijke outfits! Wedden dat je daar nog eens éxtra blij van wordt..

Aan je dagelijks beweging komen is plotseling een stuk gemakkelijker als je daarvoor het huis uit kunt! De zon & een stralend blauwe lucht nodigen uit om een fiets- of wandeltochtje te maken, een rondje te gaan hardlopen of je boterhammen mee te nemen voor een picknick in het park!

Niet alleen wij hebben de zon hard nodig, ook alles wat op het land groeit kan niet zonder. Logisch dus dat er in de lente zoveel lekkers begint te bloeien, zoals natuurlijk de bij vrijwel iedereen geliefde heerlijk zoete aardbeien.. Die je natuurlijk lekker in de tuin of op het balkon opeet!

Ondanks dat de dagen zoals altijd 24 uur bevatten, lijken ze in de lente plotseling vele malen langer. Tel daar eens de energie bij op die de zon je geeft en jij bent niet meer te stoppen! Klaar voor een grondige lenteschoonmaak, een bezoekje aan het tuincentrum of een lange wandeling bij ondergaande zon met je geliefde..

Hoe ga jij vandaag genieten van de lente?

Één reactie op “Spring is in the air!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.