Work-out-tip: Blogilates

Leuke oefeningen, gratis work-out, een fijne instructrice en daarvoor hoef je niet de deur uit. Het klinkt een beetje te mooi om waar te zijn en toch is het zo. Met Blogilates blijf je fit en dat gewoon voor je eigen computer.

blogilates

Zweten voor de laptop. Het lijkt misschien gek, maar dat is precies wat je doet met Blogilates. Blogiwattes? Blogilates is een Youtube-kanaal gerund door een super enthousiaste instructrice. Cassey Ho is een fitnessinstructrice en heeft Blogilates bedacht. Cassey plaats filmpjes op Youtube waarmee jij thuis haar work-outs kan volgen. De work-outs bestaan uit pilates- en yogaoefeningen. Elk filmpje richt Cassey zich op een bepaald gedeelte van het lichaam. Zo kan je altijd zelf bepalen welk lichaamsdeel je wilt trainen.

Eigenlijk is het heel simpel. Je trekt je sportoutfit aan, pakt er een matje of handdoek bij, start de laptop op en je bent ready to go. Cassey Ho motiveert je tijdens de oefening om door te gaan en moedigt je aan. Tussendoor vertelt ze over geshopte kleding of in welke kleur zij haar nagels heeft gelakt. Dat maken de oefeningen heel fijn en zorgt ervoor dat je door wilt gaan. Wat ook fijn is, is dat er ook oefeningen zijn op de allernieuwste en leukste popliedjes. Voor je het weet sta je squads uit te voeren op Call me maybe.

Blogilates is volledig gratis en kan je doen wanneer jij wilt. Sommige oefeningen zien er makkelijk uit, maar kunnen nog best pittig zijn. En ja we hebben het getest, van Blogilates krijg je echt spierpijn!

Ga jij de oefeningen van Blogilates uitproberen?

(Bron: Blogilates

Comments

  1. Ik kan door ziekte mijn lichaam niet teveel overbelasten door flink te gaan sporten.
    Maar ik ga even het filmpje bekijken …..

  2. Dit lijkt me echt heel leuk!

  3. Ja, ik ga dit proberen! Goede tip!

  4. Dit ga ik wel een keer proberen. Lijkt me erg leuk!

  5. Ik ga ze zeker uitproberen!! De beginners calendar staat al in m’n favorieten en het wordt hoog tijd 😉

  6. Ik doe het nu een maand en het is echt heel leuk! Wat ik ook heel fijn vind is dat je heel makkelijk kan sporten op je eigen niveau, je wordt gestimuleerd om door te zetten maar je kan altijd even stoppen om bij te komen. Ik voel me er heel goed bij in ieder geval! En oja, ga ook zeker haar kalenders volgen, dan train je echt alles en ook in de goede verhoudingen 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.