Nieuwe Pickwick Herbal Goodness kruidenthee

Advertorial – Iedere ochtend en middag geniet ik met met volle teugen van mijn dagelijkse dosis koffie, maar als het erop aankomt ben ik toch wel echt een theeleut te noemen. Een gewoon kopje Engelse Melange vind ik lekker, maar nog meer houd ik van thee met smaakjes. Kaneel, rooibos en groene thee zijn slechts een paar van mijn favorieten en nu heb ik nóg meer te kiezen want Pickwick komt met maar liefst vijf nieuwe kruidentheemelanges, die de keuze helemaal onmogelijk maken!

De nieuwe Pickwick Herbal Goodness Slaap lekker, Spijsvertering, Weerstand, Concentratie en Liefde & Passie thee bevatten alleen pure kruiden en bloemen en dus geen calorieën of kunstmatige toevoegingen. Puur natuur! In de Pickwick Herbal Goodness kruidentheeën worden al de goede eigenschappen van kruiden gebruikt die erom bekend staan een gunstige invloed hebben op lichaam en geest te hebben.

Slaap Lekker met valeriaan, kamille en lavendel

Kun je wat betreft je nachtrust nog wel een beetje hulp gebruiken? De Slaap Lekker thee heeft een melange van valeriaan, kamille, lavendel en citroenmelisse waarbij voornamelijk de valeriaan helpt goed te slapen.

Weerstand met echinacea en gember

In de wintermaanden kunnen wel allemaal wel een beetje extra weerstand gebruiken en daarvoor is er de Weerstand kruidenthee. Deze thee bevat onder andere gember, citroenverbena, citroengras, kamille, eucalyptus, sinaasappelschilletjes en echinacea, ook wel ‘zonnehoed’ genoemd, dat erom bekend staat een goede invloed op het immuunsysteem te hebben.

Liefde & Passie met rozenblaadjes en ginseng

Een kopje van deze heerlijke Liefde & Passie thee is misschien wel hét duwtje in de rug dat je nodig hebt om hem nu eindelijk eens te laten weten dat je helemaal hoteldebotel van ‘m bent. Nodig hem uit voor een kopje Liefde & Passie en met de mix van rozenblaadjes, ginseng en rooibos gaat het zeker weten héél gezellig worden!

Concentratie met ginseng, guarana en groene theeConcentratie, daar ontbreekt het ons allemaal weleens aan. Nu is dat helaas niet zomaar op te lossen door het drinken van thee, maar met dagelijks een paar kopjes Concentratie kruidenthee werk je wel aan het op peil houden van je concentratievermogen. De Concentratie thee bevat namelijk ginseng  en guarana, dat allebei een gunstige invloed op de concentratie blijkt te hebben.

Spijsvertering met munt, venkel en brandnetel

Veel Nederlanders blijken wel een beetje hulp bij de spijsvertering te kunnen gebruiken en als dat ook voor jou geldt is het goed dagelijks twee kopjes Spijsvertering thee te drinken. Deze thee bevat naast pepermunt, brandnetel, groene rooibos en anijs ook kruizemunt en venkel, die allebei al eeuwenlang bekend staan om hun positieve invloed op het spijsverteringskanaal.

Button optie 1Het proberen van de nieuwe Pickwick Herbal Goodness kruidentheemelanges is nu nog extra leuk, want bij 3 actiezegels krijg je maar liefst 50% korting op een Pickwick hotelarrangement!

De nieuwe Pickwick Herbel Goodness smaken zijn voor € 1,89 verkrijgbaar bij de supermarkt

Q: Naar welk van deze nieuwe theemelanges ben jij het meest nieuwsgierig, of heb je ze misschien al geprobeerd?

Comments

 1. Wat een leuke nieuwe thee van Pickwick. De slaap lekker thee lijkt me wel wat.

 2. Ik ben een ech theeleut dus misschien iets voor mij!

 3. ik ben benieuwd in hoeverre thee mij zal helpen bij liefde en passie XD

 4. Ik ben wel heel benieuwd naar Concentratie, lijkt me ideaal voor ’s middags op mijn werk, als ik rond een uur of 3 een dipje krijg. Wat een ontzettend leuke verpakkingen hebben de nieuwe theetjes!

 5. ‘Slaap lekker’ is heerlijk 🙂 Het enige nadeel is de geur: de thee stinkt, bah bah…

 6. Ik ben echt een theeleut. Op stage drink ik zo 10 koppen thee op een dag. Het liefst sterrenmunt of zoethout. Ik ben benieuwd naar deze smaakjes!

 7. oee heerlijk! ben gek op thee. Zelf drink ik graag rooibos thee. 🙂

 8. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze thee soorten, en dan vooral de Slaap Lekker variant voor mijn vriend. die slaapt altijd heel slecht

 9. Wat een leuke nieuwe thee! Ik ben benieuwd hoe ze zijn.

 10. Ik heb net de Slaap lekker thee gekocht. Ik heb moeite met in slaap komen dus ik hoop dat deze beetje helpt. Ik heb hem nog niet gedronken maar hij stinkt wel.

 11. Ik lust zelf geen thee, maar ik vind het concept van zulke theesmaakjes wel erg leuk!

 12. Behalve de Concentratie variant heb ik alles in huis! Weet je wel dat de Slaap lekker variant enorm stinkt?

 13. Hmm, klinkt goed!

 14. Hmm, i love thee!

 15. Ik ben een echte thee drinker en ben wel benieuwd of sommige thee werkt.

 16. Icequeen81 zegt

  Ik moet ze halen ik ga kijken in de Nederlandse supermarkets op het eiland

 17. Die slaap lekker thee stinkt heeeeeel erg.

 18. Ik drink eigenlijk altijd Celestial Seasonings, maar deze nieuwe theetjes lijken me wel fijn!

 19. De weerstand thee lijkt me wel lekker.

 20. C_Justine zegt

  Ik ben echt geen theedrinker, ik heb het al een paar keer geprobeerd, maar ik vond het niets voor mij. Maar dat kan natuurlijk ook aan de smaak liggen.
  Ik moet zeggen dat dit mij wel aanspreekt, als ik ze tegenkom in de supermarkt ga ik het toch nog eens proberen! 🙂

 21. Ik ben erg benieuwd naar de Slaap lekker en concentratie thee.
  Klinkt goed!

 22. Waar kan je ze kopen? ;o want bij de Albert Heijn bij mij waren ze er niet

 23. De Slaap lekker variant schijnt absoluut niet lekker te zijn, of in elk geval heel erg te stinken. De Spijsvertering thee is wel heel lekker!

 24. Net toevallig de Slaap lekker mee genomen, om te testen. Vraag me af wat nou de functie is van Liefde & Passie. Maar het lijk me wel leuk om te proberen waar het na smaak. Maar de andere lijken me ook wel goed, Leuk dat dit bestaat trouwens.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.