FoodWeLove Box

Femme Magazine heeft de FoodWeLove box mogen ontvangen. Deze box is gevuld met unieke producten van nog vrij onbekende en verschillende leveranciers. De box van februari was gevuld met allemaal heerlijks van het merk Vanilla Venture. De go pro and stay home box geeft je de kans om als een echte chef te koken met exclusieve producten, maar wel in de veiligheid van je eigen keukentje.

de box

Het is een prachtig mooi concept, je maakt hier kennis met bijzondere leveranciers en de lekkerste producten die je niet standaard in de supermarkt tegenkomt. De box zit boordevol verfijnde producten die met zorg zijn uitgekozen. Het zijn allemaal eerlijke producten met zo min mogelijk toevoegingen en zo zien we het toch het liefste op ons bordje.

Elke maand staat in het teken van een ander thema. In de maand februari stond Italië centraal, om het ons wat makkelijker te maken om deze producten te gebruiken zitten er super handige receptenkaarten bij. Hierop staan lekkere recepten die je kunt maken met de producten die in de box zitten, echt heel makkelijk.

De box

Breekchocolade met Roze Peper van Unlimited Delicious. Echt een unieke ervaring, de bittere en toch zoete smaak van de chocolade gecombineerd met de scherpe smaak van de peperkorrel. Mmm een echte aanrader.

chocola

Nori Tempura van De Nootzaak Gotjé. Deze blaadjes zeewier worden bedekt met een laagje tempura-deeg en op smaak gebracht met een vleugje chili. Dit high class borrelhapje gaat perfect samen met de  Sloane’s Gin Fever-Tree Tonic en de Taggiasche Olijven van Frantoio di Sant’ Agata d’Oneglio. Deze kleine olijfjes worden met de hand geoogst en vervolgens ingemaakt met water, tijm, laurier en rozemarijn. Echt finger lickin good.

zeewier

Ook de Ansjovis van Ortiz is op een zo diervriendelijk mogelijke manier gevangen uit de Cantabrische zee, wat wel het beste gebied voor deze soort genoemd wordt. Met de receptenkaart maak je hier een heerlijke Siciliaanse sinaasappelsalade met ansjovis van overgoten met Scirinda Olijfolie. De olijven worden wel op een zeer unieke manier vergaard, deze worden uit de bomen gekamd. Om zo tot je olijfolie te komen  moet je wel heel veel liefde voor je product hebben, het is daarom ook een favoriet product bij Vanilla Venture.

ansjovis

And last maar zeker niet least de Wintertruffeljus van Vanilla Venture. De truffel wordt toch zeker wel als high class decadentie gezien. Het is een zeer exclusief product en binnen het seizoen kan zo’n truffeltje al snel oplopen tot  €500-  €1000 per kilo, say what?! Daarom stonden wij ook te popelen om te mogen koken met dit pareltje. De truffeljus is het vocht waarin de wintertruffels worden gekookt, voordat deze worden geconserveerd. Je hebt maar heel weinig nodig in je gerecht om de juiste smaak te krijgen, dus je kunt extra lang met een potje doen.

truffel

Op de website van FoodWeLove kun je lezen wat de chefs van Vanilla Venture allemaal voor lekkers maken met deze ingrediënten. Zo krijg je meteen inspiratie om ook als een echte pro te gaan koken.

Willen jullie nou ook zo een leuke box ontvangen. Ga dan snel naar www.foodwelove.nl en bestel snel de nieuwste box. De maand maart gaat FoodWeLove op de Franse toer. Met de kortingscode FEMMEVV14 krijg je nu een unieke korting. Dus bestel snel en ervaar deze prachtige producten.

Beeld: FoodWeLove



Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.