Categorieën
Food & health

Even voorstellen: Giulia, redactrice Food & Health!

Buongiorno! Als trotse nieuwe redactrice Food & Health stel ik me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Giulia Califano, ik ben 22 jaar jong en woon in het (zonnige) zuiden van ons land. Hier woon ik inmiddels bijna een jaar samen met mijn vriend en onze twee schattige ondeugende katjes, Samba & Rumba. Helaas verlaat ik het zuiden elke dag voor een aantal uren, om te studeren aan Universiteit Utrecht. Hier studeer ik Taal- en Cultuurstudies, waarbij ik vakken volg richting communicatiewetenschap & taalwetenschap, gecombineerd met een snufje filosofie.

VoorstellenZoals je wellicht al opviel aan mijn naam, zitten die talen & culturen wel in mijn bloed. Als half Italiaanse, kwart Duitse en (ja, toch ook) kwart Nederlandse voel ik me overal thuis! Verbaas je dan ook niet als mijn artikelen regelmatig een beetje internationaal, vooral Italiaans, gekleurd zijn. Als typische Italiaanse ben ik altijd óf aan het eten, óf over eten aan het praten. Óf ik ben aan het sporten (hoewel een favoriete bezigheid tijdens het hardlopen het bedenken van wat ik ga eten is). Al jarenlang dans ik met veel plezier de diverse stijldansen samen met mijn vriend in de lokale dansschool. Daarnaast loop ik zo’n 3 keer in de week hard: mijns inziens de oplossing voor elk probleem. Of ik nu frustratie kwijt moet, te moe ben om te studeren of stijf sta van de stress – na het sporten voel ik me áltijd beter. Je komt mij dan ook zo’n 5 keer per week tegen in mijn sportkleren; op pad in mijn hardloopschoenen of onderweg naar de sportschool.

Naast al dat studeren & sporten geniet ik natuurlijk van veel meer leuke dingen. Heerlijk vind ik het om met mijn vriend en onze katten op de bank series of een film te kijken, om uitgebreid te experimenteren in de keuken, om blogs te lezen of zelf te bloggen, een goed boek te lezen, te reizen, te zingen, te winkelen of af te spreken met vrienden.

..en sinds kort dus ook om artikelen te schrijven voor Femme Magazine! Ik hoop jullie te kunnen inspireren met artikelen over voeding, sporten en van alles voor een gezonde & gelukkige levensstijl. Informatieve artikelen, gezonde recepten, sportieve tips, eigen ervaringen.. Er valt altijd wel iets te vertellen! Voor nu dan ook voldoende over mij, ik wens jullie veel leesplezier bij Femme Magazine!

3 reacties op “Even voorstellen: Giulia, redactrice Food & Health!”

Bedankt! Als je breed geïnteresseerd bent in alles wat met talen, culturen, communicatie, etc. te maken heeft, is het zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.