Choco pudding

Op z’n tijd mogen we onszelf wel even lekker verwennen. En waarmee kun je dat het beste doen als vrouw zijnde… met chocola natuurlijk! Deze zoete pudding houdt jou gezelschap wanneer je het nodig hebt. Droom er even lekker mee weg en neem een momentje voor jezelf. 

choco pudding

Want geen vrouw kan chocolade weerstaan en waarom zouden we ook. Pure chocolade, alles boven de 77% bevat antioxidanten. Dus eigenlijk reinigt een stukje chocolade je lichaam, kijk als we het zo brengen dan klinkt het nog beter. Wanneer je voor chocolade kiest waar een hoger percentage cacao zit bevat deze ook meer antioxidanten. Dus wanneer je toch wilt snoepen en je lichaam goed wilt laten doen, kies dan voor een stukje pure chocolade. En aangezien de tafels over een paar maanden weer vol staan met allerlei lekkers en choco- letters  neem dan een wijs besluit.

Ingrediënten

  • 200 ml slagroom
  • 50 gram pure chocolade
  • 3 el karamelsiroop
  • 5 blaadjes gelatine

Benodigdheden

Steelpan, lepel, siliconenspatel, kom, plastic bakjes

Bereidingswijze

Vul het kommetje met water en laat hier de blaadjes gelatine in weken.

Verwarm de slagroom in de steelpan op een laag vuurtje.

Breek de chocolade in stukjes en voeg deze toe aan de slagroom, laat de chocolade smelten en roer goed door zodat alles smelt.

Voeg de lepels siroop toe en haal het pannetje van het vuur.

Knijp de gelatine uit en laat deze oplossen in het chocolademengsel. Roer het geheel nogmaals goed door en vul de bakjes met het mengsel.

Laat de choco pudding voor minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

Wanneer je ze uit de bakjes haalt serveer ze dan nog met een lekkere scheut van de siroop, heerlijk genieten.

 

Comments

  1. HMMM, dat ziet er lekker uit.
    Liefs, xxx

  2. Yummie 😉



Speak Your Mind

*