Sokken in sandalen, yes I do!

Is het iets? Is het niks? Het is eigenlijk toch wel leuk, maar wel erg gewaagd en… Yes! Anderen doen het ook! Nu is het niet meer zo gek om met sokken in sandalen te lopen. Het meest verafschuwde fenomeen is er bij de designers doorgekomen als trend. En niet zomaar ééntje. Deze trend, waarvan we altijd zworen dat we er niet aan toe zouden geven, is overtuigender dan ooit dankzij de catwalk. Deze versie is echt zo gek nog niet.

SokkenSandalen

Nee, nee, nee, Stop ho! Geen geitenwollen sokken in sandalen die zo lekker lopen en zo handig zijn op een bejaardencamping. Dit is een totaal misplaatst beeld van wat we bedoelen. Wij bedoelen die stijlvolle sandaaltjes, bij voorkeur met een gigantische hak, waar het echt nog veel te koud voor is. Met een subtiel, fijn, schattig sokje dat er voor gemaakt is om gezien te worden, kunnen we de kou al wel trotseren op onze nieuwe lievelingsschoenen die normaal niet eerder te dragen zijn dan wanneer de thermometer de 15 graden heeft aangetikt. En eigenlijk is het dan nog steeds te koud, maar we doen het gewoon. Wij kunnen dat aan. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden en, wat kan ons het schelen, de schoenen zijn veel te mooi om tot de zomer in de kast te verstoffen. Op Tumblr spotten we een hele hoop inspirerende voorbeelden van hoe het wel moet met sokken en sandalen.

Q: En? Wat vind je ervan? Is het een Go of een No-Go voor jou?

Comments

  1. Deze trend is leuk en zet wordt dus dit voorjaar voortgezet! 😉

  2. Als ik het zo opnde catwalk zie vind ik t nog wel leuk, maar nee dit is toch echt een no go voor mij xSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.