Trends die ik aan me voorbij laat gaan…. #2

Deze zomer komen we echt óm in de trends, er zijn er zo ontzettend veel. Op het gebied van make-up en nagels, maar zeker ook in de wereld van fashion. Ik heb al eerder een artikel gewijd aan trends die niet helemaal aan mij besteed zijn en nu een paar maanden later heb ik er weer een paar gespot waarvan ik denk: hmmm nee, da’s niet helemaal mijn ding..

1. All over bleached/Tie Dye jeans
Oké, op zich is dat hele dip/tie dye gebeuren best leuk, maar een broek van boven tot beneden in deze trend vind ik echt….. spuuglelijk. Ook in zo’n vreselijke té gebleekte spijkerbroek met hier en daar een donker accent zul je mij nooit zien, het is gewoon echt niet mijn ding.
2. Blouse met kraag tot boven dicht
De zogenaamde Peter Pan collar vind ik nog wel gaan, maar van blousjes helemaal tot boven dichtgeknoopt krijg ik echt een onbedwingbare drang om ze los te maken. Het mag dan misschien hip zijn, wat mij betreft is een stijf tot boven dichtgeknoopte blouse alleen toegestaan bij zakenmannen.
3. Naveltruitjes
Vorige keer deelde ik met jullie mijn afschuw over de Spice Girls blokschoenen, nu verbaas ik me over de naveltruitjes uit ditzelfde Spice Girls tijdperk die ik overal tegenkom. Tuurlijk, als je een mooi strak buikje hebt mag je die best laten zien, maar doe dat gewoon lekker op het strand of in het zwembad en niet op straat.
4. Sleehakken zonder hak
Alleen het hardop uitspreken klinkt het al raar: een sleehak zonder hak. Vooral bij het merk Jeffrey Campbell lijken ze er dol op te zijn, want half Nelly.com staat er vol mee. Ten eerste snap ik al niet hoe je ook maar enigszins fatsoenlijk op zulke dingen kunt lopen en ten tweede vind ik het gewoon echt géén gezicht, het lijkt net of er geen geld meer was om de schoenen af te maken.

Q: Welke trends laat jij deze zomer lekker aan je voorbijgaan?

Comments

 1. Laat die naveltruitjes maar zitten, en niet persee omdat ik ze niet aan kan, heb best een strakke buik, maar omdat ik het gewoon zo not done vind.

 2. Van die dichtgeknoopte kragen word echt echt helemaal kriebelig. Als ik ze al zie krijg ik het al benauwd.

 3. Haha, ik ben het met alles eens!

 4. Die schoenen, brrr, mij niet gezien, overigens naveltruitjes, die jeans en die blousen ook niet, ik draag blousjes juist altijd open met een hemdje eronder.

 5. Ben het ook met alles eens!

 6. Ik pas voor de neontrend, de sleehakken en de naveltruitjes. De blouse tot aan boven vast vind ik dat wel weer erg leuk.

 7. omg die naveltruitjes vond ik al niks toen ze nog in waren toen ik 6 was XD

 8. Nou, net dezelfde trends als jij laat ik aan mij voorbij gaan, echt weird, vooral die sleehakken >.<

 9. Hahah, ik ben het met je eens!!

 10. I understand you!

 11. Allemaal ook niet mijn ding!

 12. De laatste 2 laat ik ook aan me voorbij gaan, met die hakken breek ik mijn benen nog!

 13. Die hakken vind ik echt niet mooi maar die blouse met een hoge kraag kan bij sommige vrouwen echt heel stijlvol staan. Helaas niet bij mezelf..

 14. Ik ben het met je eens 😀 x

 15. Ik ben het helemaal met je eens! Alleen de opgeknoopte bloesjes vind ik nog wel leuk (maar ik heb amper borsten, dus dat geeft natuurlijk een heel ander effect :D)

 16. Hey leuk artikel !
  Ik vond wel een schrijffout …
  ‘… niet helemaal aan mij besteedt zijn …’
  Ik weet dat ze in Nederland niet zo stipt zijn op de DT-regel maar het moet ‘aan mij besteed zijn’ omdat besteed een voltooid deelwoord is 😉
  Verder geen probleem & just keep rolling the way you roll x

 17. Vind eigenlijk elk ding ook niets aan om heel eerlijk te zijn. Vooral vraag ik me ook af hoe mensen op die rare schoenen kunnen lopen!

 18. Haha, leuk geschreven! Ik deel volledig je mening ^^
  Die halve shirtjes vind ik nog wel leuk om lekker in de tuin te werken ofzo.

 19. Die broeken en shirtjes zijn echt verschrikkelijk inderdaad!! Zou de schoenen nog wel is een keer willen passen, puur uit nieuwsgierigheid en om te zien hoe het loopt. Maar kopen, no way! De blousjes trend is daarentegen helemaal mijn ding, helemaal met zo’n leuk kanten kraagje of speciale collar voor over je kraag met kraaltjes en pailletten 🙂

 20. Mallory zegt

  Volledig mee eens ! Een peter pan kraagje kan soms wel nog leuk zijn 🙂 Verder laat ik de neon trend aan me voorbij gaan. Een neon accent zoals in nagellak of een accesoire dat kan nog maar mensen gaan echt full neon op straat lopen… ik heb nog altijd geen ambitie om als een halve reflector rond te lopen :p

 21. die ‘naveltruitjes’ worden veel met een taillerok of hoog broekje gedragen nu he daarom liggen die weer veel in de winkels. Ik zou het ook niet met blote buik meer aan doen :p idd te spice girls achtig

 22. Hahaha ik had precies hetzelfde,als je het mooi vind oke….Maar dit is echt niet mijn ding!

 23. Helemaal met je eens, al vind ik die tye ’n dye broeken nog best grappig! Vooral die bovenste met blauw vind ik leuk!

 24. Naveltruitjes…nee die heb ik nooit mooi gevonden…die sleehakken zonder hak daarentegen….fascinerend 😀Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.