Trends die ik aan me voorbij laat gaan…. #5

Ow-em-gee, dat jurkje móet ik hebben! En die tas, die schoenen, dat jasje, die ketting… en owwww ze hebben ook nog supergave broeken! Dit is hoe het er bij mij tijdens een gemiddeld rondje fashionwebshops ongeveer aan toegaat maar soms, sóms zit ik ook met verbazing te kijken wat er toch allemaal voor wanstaltige dingen online staan. En ja hoor, ook de afgelopen tijd heb ik er weer wat gevonden!

1. Mannelijke overhemdblousjes
Het is helemaal niet zo dat ik geruite blousjes per definitie niet leuk vind, maar deze mannelijke en vormloze dingen wel. Natuurlijjk zou je echt wel heel erg je best kunnen doen om er nog iets fashionables van te maken, maar ik heb ze toch liever helemaal niet in de kast hangen, geloof ik.

2. Aan elkaar geknoopte ‘jas’
Er was vast nog een lap zwarte stof over en een tekort aan knopen of een rits, maar dit was wel de worst oplossing ever. Niet dat het helemaal te wijten is aan de lap zwarte stof, want als je deze wegdenkt vind ik het nog 3x niks.

3. Glimmende leggings
JA het is bijna Kerst, JA goud is all over the place en JA metallic is in, maar trek het alsjeblieft niet allemaal tegelijk aan je benen. Met een gewoon broekmodel zou het op zich nog te doen zijn maar geloof me, zo’n überstrak Star Wars-achtig geval doet voor veel vrouwen echt héél weinig goeds.

4. Rare schoenen
Ja rare schoenen inderdaad, want hoe noem je zulke dingen in godsnaam? In de schoen links lijkt het alsof je spontaan klompvoeten gekregen hebt, de meest rechtse lijkt in plaats van een schoen eerder een extra opslagplaats en aan de onderste lijkt maar geen einde te komen. No, not my cup of tea.

Q: Wat vind jij van deze trends? 

Comments

 1. Ik sla ook liever alles over.. En die jas.. Gruwelijk!

 2. Ik zit een beetje te giechelen hier….verschrikkelijk zeg! Vooral die glimmende leggings vind ik hilarisch 😀

 3. haha ik sla al die dingen ook over, moest 3 keer kijken en lezen voordat ik door had dat het een jas was! vreselijk! ach je moet er van houden :p

 4. oh jakkes die metallic leggings zijn ook echt niks voor mij XD

 5. ik vind ze ook niet mooi 🙂

 6. OMG, ja… de glimmende leggings! lelijk!
  En die schoenen, en jassen… Neh, not my cup of tea…

 7. helemaal mee eens 😀

 8. Haha, vreselijk idd!

 9. Zo’n blouseje vind ik juist leuk, als je ze aantrekt zijn ze 9 van de 10 keer al een stuk leuker en minder vormloos.
  Voor de rest ben ik het met je eens (:

 10. Ik moest wel even lachen om die harige schoenen helemaal bovenaan haha wat een beesten.

 11. Hmm nee inderdaad ook geen trends waar je bij mij wat van terug zal kunnen vinden in mijn kast. Geruite blouses vind ik dan wel mooi, maar de mannelijke, vormloze die vind ik ook niks.

 12. Leuk om te lezen!

 13. de blousejes vind ik trouwens wel helemaal geweldig !
  maar die jas ? DRAMA en hey die leggings kunnen echt niet !
  en vaak zie je ook nog mensen die niet bepaald het figuur ervoor hebben ermee aan,moeten ze zelf weten natuurlijk maar ik zou er dan wel goed over nadenken haha :’)
  xoxo

 14. Nee deze zijn allemaal ook niks voor mij! De legging links vind ik nog wel kunnen (op de bovenkant na.. ) maar dan zou ik nog niet weten hoe ik hem het beste kan combineren.

 15. Echt een no no zijn die leggings. Ik vind die hooker shoes wel gaaf 😉

 16. Ja ohgawd die glimmende leggings. Wat een ramp.

 17. Oh bah, dit zijn ook allemaal dingen waar ik niets mee heb, eerder heel veel tegen! Ziet er niet uit! Die bloesjes kunnen nog wel leuk zijn, maar dan wel met iets vrouwelijkere kleuren.
  In de laatste zin van de intro, ‘… ook de afgelopen tijd heb ik er wat weer wat gevonden!’ staat er btw een extra keer ‘wat’ (voor ‘weer’) 🙂

 18. Die zilverkleurige broek (nummer 3) vind ik best wel gaaf eigenlijk 🙂 Volgens mij is ie van New Look, heb ‘m pas ergens gezien. Je moet de rest van je outfit dan wel heel rustig houden maar toch vind ik het niet stom. De rest van de items zou ik ook niet snel dragen.

 19. De blousjes vind ik nog wel leuk, maar de rare schoenen en glimmende leggings sla ik ook over!

 20. I love boyfriend blouses! Met een skinnyjeans en bikerboots, of juist pumps een stuk modieuzer dan met een netjes getailleerd bloesje 😉

 21. Hmm..niks voor mij :p x

 22. hihi ‘rare’ schoenen 😛

 23. Haha, super grappig ^^ maar idd, die dingen zijn voor mij ook niet weggelegd.

 24. Haha, leuk! Ik ben het overal mee eens. Leren leggings vind ik ook een beetje.. mwah, niet iets wat ik zelf zou aantrekken :’)

 25. Het is ook niet mijn ding! Die leggings! :O

 26. So true!!

 27. Haha wat afschuwelijk!

 28. Ik sla mee over….Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.