Haar kledingkast zou ik wel over willen nemen!

Make-up én kleding heb ik beiden altijd al bereinteressant gevonden, maar een paar jaar geleden ging het overgrote deel van mjn spaarcentjes toch overduidelijk op aan kleding. Nu lijkt alles zo’n beetje 180 graden gedraaid want ja ik vind kleding nog steeds leuk, maar geef ik mijn geld toch veel liever uit aan mooie make-uppies. Soms denk ik dan ook weleens: wauw, wat zou het superhandy zijn als ik gewoon de complete kledingkast van een bekende dame over zou kunnen nemen zodat ik me om the fashionable me voorlopig niet meer druk hoef te maken. Er schiet dan ook regelmatig door mijn hoofd: oh yeah, I want her wardrobe!

Victoria Beckham

Er zouden een paar kilootjes en een klein glimlachje bij mogen, maar desondanks vind ik Posh Spice al jaren een prachtige vrouw met een jaloersmakende stijl. Ik zou bij wijze van spreken alleen al een moord doen voor haar schoenencollectie (al zou ik die helemaal niet kunnen dragen, maar who gives a F). Ik ben altijd al wel een meisje van de klassieke outfits met mooie classy jurkjes, kokerrokken, trenchcoats en blousjes geweest en laat dat nou ook precies zijn waar Vic het meest in gespot wordt. Love!

Yolanthe Sneijder-Cabau

Laten ik even voorop stellen dat ik echt niet al haar outfits even geweldig vind, maar toch zou ik de wardrobe van Miss Sneijder maar wat graag een dagje overnemen. De laatste tijd deelt ze via Instagram heel regelmatig outfits met de rest van de wereld en valt het me op dat ze echt een eigen stijltje begint te ontwikkelen. Zeker de bohemian chic look vind ik haar echt geweldig staan, geef mij zo’n gorgeous hoedengezicht!

Nikkie Plessen

Of ze haar eigen kledinglijn nou wel of niet van iemand afgekeken heeft kan me eerlijk gezegd niet echt boeien, geef mij haar eigen kledingkast maar! Een paar jaar geleden was Nikkie echt nog dat schattige Kees & Co meisje in lieve onschuldige jurkjes, maar op een gegeven moment heeft ze zich echt ontwikkeld tot vavavoomish stijlicoon. Kom maar door met die wardrobe!

Sylvie van der Vaart

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik met de persoon Sylvie van der Vaart (of is het inmiddels alweer Meis?) verder niet zo heel veel heb, maar met haar stijl des te meer. Met dank aan styliste Danie Bles natuurlijk, maar ook nu ex-voetbalvrouw wel andere dingen aan haar hoofd heeft ziet ze er altijd tiptop uit. Waarbij het riante salaris van ex-hubby Raf het natuurlijk ook allemaal wel een béétje makkelijker maakt…

Q: Van welke bekende dame zou jij maar wat graag de kledingkast overnemen?

Comments

 1. doe mij maar de kleerkast van Victoria 🙂

 2. Lauren Conrad!
  Ik vind dat ze vaak niet te overdreven, gewoon lekker makkelijk, niet te moeilijk!

 3. Yolanthe ziet er altijd leuk uit!

 4. doe mij die van sylvie maar 😀

 5. Hier sluit ik me helemaal bij aan! Vooral die jurkjes (L)
  Liefs

 6. Ah, ik ben het helemaal met je eens! Verder zou ik ook heel graag willen ruilen met Lauren Conrad, dat is echt wel iemand waar ik qua mode en make-up tegenop kijk!

 7. Ik vind Yolanthes kledingstijl het mooist van deze foto’s! Leuk artikel weer. Ik moest trouwens vanmorgen en nu weer mijn naam, e-mail en site invullen, ligt dat aan mij of hebben meerdere dat? Het is alleen op jouw site.

 8. Ik ben het van allemaal met je eens, Sylvie en Yolanthe haar kast staan denk ik wel op 1 !

 9. Lauren Conrad!! Maar als ik van de bovenste zou moeten kiezen, doe mij dan maar Yolanthe’s kleding kast. Vooral dat rechtse jasje / vest is gorgeous!

 10. Doe mij dan de kledingkast van Nikkie Plessen maar, past wel bij mij, maar dan ook graag haar figuur 🙂

 11. Yolanthes outfits vind ik altijd heel erg leuk ;))

 12. Wat een leuk artikel!

 13. Yolanthe Sneijder-Cabau heeft inderdaad een leuke stijl en toffe kledingstijl! Maar liefst van al zou ik graag Miroslava Duma’s of Olivia Palermo’s kast hebben 😀 !!

 14. Als ik de foto’s zo zie zou ik voor Yolanthe Sneijder-Cabau, al ken ik deze dame verder niet…

 15. Leuk artikel! Ik zou echt niet weten van wie ik de kledingkast zou willen overnemen, maar ik vind Lauren Conrad’s stijl vaak wel erg mooi (:

 16. Sylvia van der Vaart, Lauren Conrad en Eva Longoria 😀

 17. Ik vind Sylvie’s stijl juist helemaal niet zo bijzonder.. maar Victoria daarentegen. Vooral haar ontwerpen vind ik geweldig!

 18. Lauren Conrad(:

 19. Victoria Beckham en Nikki Plessen! 😀Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.