Celeb trend: booty shorts

Dat sommige celebs het liefst zo weinig mogelijk kleding om het lijf hebben is op zich niet heel shocking, maar dat er bij zijn die steeds minder gaan dragen en steeds meer laten zien gaat misschien net even een beetje teveel van het goede worden. Behalve de gewone decolletés zijn nu ook heuse bildecolletés een trend, oftewel: booty shorts. Miley Cyrus, Rihanna en J. Lo zijn in ieder geval al fan, kijk maar mee.

Van het feit dat Rihanna graag een beetje extravert door het leven gaat kijken we inmiddels niet echt meer op, maar het zou wat mij betreft geen kwaad kunnen zichzelf zo af en toe een beetje meer te bedekken. Ik ben echt niet heel preuts ofzo hoor, maar scheuren op bilhoogte gaan mij net even iets te ver.

Ja weet je, Miley Cyrus kan het hartstikke goed hebben natuurlijk, maar zeker het broekje rechts zou nog wel een centimeter of wat extra stof kunnen hebben. En meid, laat alsjeblieft je haar weer groeien.

Als je 44 jaar bent, een tweeling op de wereld hebt gezet en er dan nog zo stunning uitziet kan ik alleen maar zeggen: wauw. Toch weet ik niet of zo’n ultrashort broekje nou echt zo’n heel goed idee is, een mooi jurkje is misschien toch een betere optie.

Q: Wat vind jij van de booty short trend?

Comments

 1. ik vind miley cyrus echt niet leuk haha..
  rihanna kan trouwens wel met veel wegkomen…

 2. Ik vind het allemaal gewoon net iets te kort. Zelf zal ik het iig nooit dragen, haha! 😉

 3. Ik vind het maar niets… Ik zag daarstraks nog een een jong meisje rondlopen met een rokje waardoor je evenveel kon zien als met zo’n shortje…

 4. http://themakeuphotspot zegt

  Haha omg nee dit gaat te ver! en inderdaad miley cyrus haar oude kapsel was stukken mooier!

 5. Ik zou het nooit dragen… Vind het erg ordinair.

 6. doe mij maar een net iets langere XD anders valt le butt area er te veel uit ^^’

 7. Van mij mag het wel wat langer inderdaad!

 8. Nah die broekjes mogen toch wel iets langer van mij! Ik vind het echt te ver gaan als je de ronding van de billen helemaal ziet.

 9. Ook al hebben ze stuk voor stuk prachtige lijven, ik vind zo’n kort broekje gewoon ordinair..Zo jammer.

 10. Nee, vind de broekjes mooier met een beetje stof, denk dat het dan een stuk mooier eruitziet.

 11. Ik vind het echt niet kunnen. Was laatst ook op een tuinfeest en daar droeg een meisje ook zo’n ultrakort shortje. Geen gezicht 😛

 12. erg ordinair.Moet je niet willen…

 13. Die mega dunne Noorse blogsters lopen ook alleen maar in deze booty shorts. Zij kunnen het goed hebben.. Maar het is niks voor mij. Die linker foto van Miley kan trouwens echt niet, dat broekje ziet er niet uit haha. En ja, ze moet echt d’r haar terug laten groeien!

 14. Bij celebs en modebloggers kan het nog net, maar in het dagelijks leven? Nope.

 15. Ik vind shorts best leuk, maar wel die over je kont vallen. Ik vind het niet zo fijn als half Nederland tegen mijn bil aan zit te kijken. Wat ik zelf niet snap is, daar kan je je toch niet fijn in voelen?

 16. Jenifer lopez kan er echt wel weg mee hoor :s
  niets mis mee! Mooie vrouw, waarom zou ze het dan niet tonen…?

 17. http://Nikki zegt

  als je het kunt hebben, waarom dan ook niet.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.