Categorieën
Fashion Inspiratie

10 Redenen waarom we van Primark houden

De fashion weeks zijn weer in volle gang. Maar eerlijk: die items kunnen we van z’n lang zal ze leven niet betalen. Ook niet als we met z’n allen een grootschalige inzamelingsactie opzetten en de designer items met elkaar delen -wat op zich best een goed idee is. Nee, wij “gewone” Nederlanders moeten het hebben van confectie. En het liefst zo mooi en betaalbaar mogelijk. En dan kom je al snel bij Primark uit.

10redenenPrimark

Het is goedkoop!
Joepie, niet eens je halve maandsalaris erdoor en toch een hele nieuwe garderobe. En dat kan. Want Primark heeft geen dure reclamecampagnes nodig om het merk aan de man te brengen.

Het is mooi
Zelfs de aller nieuwste fashion is al verkrijgbaar

Genoeg paskamers voor iedereen
De nieuwste winkels krijgen steeds meer paskamers, omdat het ook op het hoofdkantoor van Primark was opgevallen dat de rijen voor de paskamers echt onmogelijk waren. En nog steeds heeft elke nieuw geopende Primark in verhouding meer paskamers dan de winkel die daarvoor werd geopend.

Ze zitten bijna overal
Vanaf het moment dat de eerste Primark het Nederlandse daglicht zag schieten de Nederlandse Primark winkels als paddenstoelen uit de grond. In elk deel van Nederland zit er inmiddels wel één. Soms is het nodig om de trein te pakken, maar hoe erg is dat? Ver kan het in ieder geval nooit zijn.

Goed bereikbaar
De Primark winkels zijn stuk voor stuk gelokaliseerd op een plek die je goed kunt bereiken met het openbaar vervoer. En de meesten zijn ook met de auto prima bereikbaar.

De collecties wisselen snel
Ben je onlangs nog bij de Primark geweest en kom je nu “toevallig” weer in een stad waar een vestiging zit? Geen probleem, dikke kans dat je weer 100.000 nieuwe hebbedingetjes ziet.

Pre-shoppen op internet
Hoewel we misschien, stiekem, diep van binnen een klein beetje wenen omdat de Primark geen webshop heeft, zijn de meest fashionable items uit de collecties op hun pagina te vinden. Voordat je je in de Primark-chaos stort kun je je alvast goed voorbereiden door je op de website in te lezen.

Ze hebben een goed hart
Primark is misschien wel vaker negatief in het nieuws geweest dan positief. Dan kun je denken “negatieve publiciteit is ook publiciteit”, maar Primark zette deze wetenschap om in daden. De prijzen zijn verhoogd om de arbeidsvoorwaarden te kunnen verbeteren en ze hebben zelfs acties om goede doelen te steunen. Zo ging er rond de kerstdagen van elke “foute kersttrui” twee euro naar Make-A-Wish.

De winkels zijn overzichtelijk
Het is dan wel niet altijd zo geweest, maar inmiddels zijn de Primark winkels erg overzichtelijk. Bij de nieuwe vestigingen is het heel duidelijk in welk deel van de winkel je moet zijn voor een bepaald item.

Hun bikini’s zijn de beste
Ze worden niet voor niks in één adem genoemd met Victoria’s Secret. De bikini’s zitten gewoon heel erg goed. Normaal gesproken is het een hel om bikini’s te passen, maar bij Primark wordt het nog leuk ook! En ze hebben zoveel keuze. Oké, soms moet je even wat meer moeite doen om de juiste top bij het juiste broekje te vinden. Maar dat ben je al snel weer vergeten als je naar het prijskaartje kijkt.

Q: Wat vind jij het leukste aan de Primark?

4 reacties op “10 Redenen waarom we van Primark houden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.