Swatches Catrice ‘Upper WILDside’ nagellakjes

De maand oktober heeft zich inmiddels aangediend en dat betekent dat we weer een splinternieuwe Catrice limited edition collectie mogen verwelkomen, whoehoee! De komende tijd kunnen we ons uitleven met Upper WILDside, een collectie die met deze naam en de bruin- en roodtinten en printjes meteen doet denken aan de wereld van de Indianen, Aztecs en cowboys. Upper WILDside biedt drie crème oogschaduws, twee mooie lipkleuren, een bronzing gel en een vijftal nagellakjes, die vandaag als eerste aan de beurt zijn!

Tegenwoordig vind ik de nagellakjes eigenlijk altijd het meest interessante onderdeel van limited edition collecties en ook binnen het Upper WILDside display waren het de Ultimate Nail Lacquers waar ik het eerste naar greep. Er zijn in totaal vijf verschillende kleurtjes om uit te kiezen: C01 Be Aztec!, C02 Hunting Heritage, C03 Urban Outrider, C04 Wild, Wild West-side en C05 Red Rocks!

Leuk detail is dat de Upper WILDside lakjes iets afwijken van het design van de gewone Ultimate Nail Lacquers en een leuk Aztec printje op de dop hebben. Overigens zijn twee van de vijf lakjes ook nog eens extra bijzonder, deze hebben namelijk een matte, of zoals Catrice het noemt, ‘suède’ finish.

C02 Hunting Heritage (twee laagjes) is eigenlijk het meest simpele lakje van allemaal en heeft weinig extra’s of poespas. Daar is op zich helemaal niets mis mee, want: less is vaak more. De kleur ervan is prachtig diep donkerblauw en heeft een mooie creamy finish.

Oeh, de C01 Be Aztec! (twee laagjes) is een wel heel mooi en bijzonder lakje. De basiskleur is prachtig herfstachtig mosgroen en daaroverheen glanst een schitterende gouden gloed. Gorgeous!

Donkerbruin is een kleur die ik zelf eigenlijk zelden tot nooit op min nagels draag maar nu ik deze C03 Urban Outrider (twee laagjes) zie denk ik bij mezelf: why not in ’s hemelsnaam! Ik vind dit lakje echt prachtig met de bruine bronskleur en de subtiele shimmer die erin verwerkt is.

De kleur oranje is nou niet direct de eerste die in me opkomt als ik aan de herfst denk maar past wel helemaal bij het Upper WESTside thema. C04 Wild, Wild West-side (twee laagjes) is lekker knallend sinaasappeloranje van kleur en is één van de twee lakjes met een (semi)matte finish.

De kleur van C05 Red Rocks! (twee laagjes) is niet zomaar rood, maar rood met een beetje een bruinachtige ondertoon. Net als de C04 Wild, Wild West-side heeft ook dit lakje een suède, oftewel matte finish, die ik zelf overigens eerder semi-mat zou noemen.

Note: Misschien was het je al opgevallen, maar de stickers van de lakjes C01 Be Aztec! en C02 Hunting Heritage zijn verkeerd op de flesjes geplakt. De groene heet dus geen C01 Be Aztec! maar C02 Hunting Heritage en vice versa.

De Catrice Upper WILDside nagellakjes zijn nog tot en met eind oktober voor € 2,59 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van de Upper WILDside lakjes? Welke is/zijn jouw favoriet?

Comments

 1. Urban Outrider en Be Aztec vind ik leuk! De rest is niet zo mijn ding denk ik, haha. Alhoewel ik niet heel erg onder de indruk ben van de lakjes. Of ik ze zelf zou kopen? Nee. Geef mij maar wat anders, haha.

 2. Mooie lakjes 😀

 3. Ik vind ze allemaal wel leuk en goed bij het thema passen, maar ik heb nog niet gelijk zoiets van ‘die wil ik hebben!’ De mooiste vind ik dan toch wel Be Aztec, Urban Outrider & Red Rocks.

 4. Ik vind ze niet zo leuk 🙁

 5. Ik heb ze hier ook staan, moet ze alleen nog even swatchen. Maar nu ik ze zo jou op nagels zie vind ik ze leuk.

 6. janine woosh zegt

  Haii , ik vind de eerste wel speciaal , zoiets heb ik nog niet. Maar de bruine vind ik ergg mooi bij jou. (:

 7. Ik vind die groene en die blauwige wel erg pretty! Die groene vooral door die gouden glans 😉

 8. Urban Outrider vind ik het mooist! 🙂

 9. Die blauwe is wel mooi, maar verder ben ik eerlijk gezegd niet zo fan van deze kleurtjes. Jammer!

 10. Leuke kleurtjes van Catrice! 🙂
  Ik ga even heel preciezelijk doen, maar ik las op een ander blog dat de stickers verkeerd geplakt zijn. De groene heet eigenlijk Hunting Heritage en de blauwe Be Aztec. Klinkt voor de groene ook best logisch, toch? En dan passen ze ook weer bij de eyeliners…

 11. vooral de groene vind ik gaaf 😀
  mooie swatchfoto’s ook!

 12. De meeste zijn niet helemaal mijn ding qua kleur, maar ik vind Hunting Heritage wel heel erg mooi! Niet het waard om persé te kopen, dat niet. Ik ben namelijk bang dat ik dat soort kleuren niet zo snel op ga doen!

 13. Zelf vind ik vooral de bruine en de groene erg mooi en bijzonder 🙂

 14. Vind de kleuren op zich wel mooi, maar laat ze voor nu in de winkel liggen 🙂

 15. De groene vind ik erg mooi staan! T zijn alleen geen kleurtjes die ik zelf zou kopen.

 16. Ik heb de groene gisteren gekocht, hij is echt prachtig!

 17. Ik vind de blauwe ’t mooiste, de rest vind ik niet zo. Ik houd niet zo van dat shimmery effect op m’n nagels. Tenzij ’t echt grote glitters bevat.

 18. Be aztec! Vind ik een prachtige mooie kleur! Doet me denken aan een mooie boswandeling.

 19. Ik vind Urban Outrider het mooiste! dat is echt een hele mooie herfstkleur 🙂

 20. Urban outrider is mooi!

  liefs

 21. Eerlijk gezegd niet echt zo’n bijzondere lakjes…
  De eerste, die groene met de shimmer, kom je niet zo vaak tegen, maar het zijn voor mij niet echt kleurtjes om naar de winkel te hollen.

 22. De groene en red rocks! vind ik erg mooi, de rest vind ik een beetje lijken op andere in de Catrice collectie.
  Morgen even snel langs het kruidvat! 😀

 23. Hele mooie kleurtjes, vooral de eerste kleur is heel erg mooi & speciaal.

 24. Waauw, gave kleurtjes hoor! Ik ga alvast even nadenken welke ik in huis ga halen.. haha!

 25. Best wel mooie kleurtje 😀 x

 26. Ik vind ze allemaal mooi, maar denk niet dat ik er eentje ga kopen.

 27. Ik heb zelf ook alle 5 de lakjes en vind ze allemaal erg mooi.

 28. Ik vind het allemaal mooie kleurtjes nagellak, maar de bruine en de rode zijn wel echt favoriet.

 29. Kylie Ponsen zegt

  Oeh, die groene ff halen morgen!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.