Catrice Upper WILDside Lip Gloss Sticks

Behalve dat ik natúúrlijk de nagellakjes meenam vond ik de inhoud van het Catrice Upper WILDside display verder stiekem niet zo heel interessant. De bronzing gel was voor mij geen musthave omdat dit een product is dat ik niet heel vaak gebruik, het toilettasje zou echt nummer 283948485850 worden en crème oogschaduws zijn sowieso mijn ding niet. Bleven er nog twee items over: de Lip Gloss Sticks, die ik uit nieuwsgierigheid toch niet kon laten liggen!

Afgaande op het formaat dacht ik eigenlijk dat het lipsticks zouden zijn maar nee, ze heten toch echt Lip GLOSS Sticks. Volgens Catrice hebben deze sticks een gelachtige en vrijwel transparante structuur en geven ze een subtiele dekking met een natuurlijke glans. Er zijn twee verschillende kleurtjes: C01 Wild, Wild West-side en C02 Red Rocks!

Ik ben blij dat Catrice dit soort lipgloss sticks en niet van die standaard plakglossjes met applicator in de collectie heeft opgenomen, deze eerste zijn over het algemeen toch een stuk fijner in gebruik. Aan de buitenkant lijken de glossjes redelijk kleurrijk en opvallend maar daar zie je op je lippen (helaas) niet zoveel van terug.

Er is geen woord van gelogen dat de glossjes zacht, glanzend en transparant zijn en een medium dekking geven, want op de swatches hieronder is dat precies wat je ziet.

De kleurtjes zijn vrij waterig en het ligt een beetje aan de tint en pigmentatie van je lippen, maar het oranje- en roodbruine tintje geven aan de mijne in ieder geval niet superveel kleur. Als je het liefst een longlasting, knalkleurtje op je lippen draagt gaat zou ik deze glossjes skippen, maar voor zachte, glanzende en subtiele lippen zijn ze helemaal prima!

De Catrice Upper WILDside Lip Gloss Sticks zijn nog tot en met eind oktober voor € 3,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van de twee Lip Gloss Sticks? Heb je ze ook al gescoord of laat je ze aan je voorbij gaan?

Comments

 1. Meh. Ik vind ze het geld niet waard, omdat je bijna geen kleur ziet. Ik koop dan liever een creamy lipstick! 🙂

 2. die sla ik over 🙂

 3. Hmm, ik ben er niet erg van onder de indruk..
  Xoxo

 4. Jammer dat ze zo tegenvallen, ze zien er inderdaad veelbelovend uit als je ze uit de verpakking draait.

 5. Nee niet helemaal mijn ding, als je de sticks zo ziet lijken ze veel pigment te bevatten. Voor zachte lippen grijp ik toch sneller naar mijn vaseline of heerlijke lippenbalsems.

 6. och, ze zien er mooier uit dan ik dacht 🙂

 7. Ik heb de rode lipstick uit de vorige LE, die vind ik toch wat mooier. Deze sla ik denk ik over 🙂

 8. hmmz, op de lippen vind ik ze best wel hetzelfde XD ik denk dat ik deze skip en maar gewoon mijn vaseline potje neem :3

 9. mwah ik vind ze tegenvallen.

  Liefs, Esmée

 10. Ik vind ze beide niet echt bijzonder. Jammer!

 11. Ik stond toevallig net voor een goedgevuld schap van Catrice! Deze gloss-sticks leken me te onopvallend voor mij, dus ik heb ze laten staan!

 12. Mh, ik word er niet zo wil van, haha! Vast omdat ik zo dol ben op mijn Rosebud Salve 😉

 13. Ik ben er niet echt weg van en ben dit keer alleen voor de lakken gegaan 🙂

 14. Ik laat ze als ik eerlijk ben lekker aan me voorbij gaan

 15. Had op wat frisse kleuren gehoopt, maar vind het wel een heel handig idee! 🙂

 16. Hmmm nee, daar verwacht ik toch wel wat meer van dan hoor! Maar het opbrengen lijkt me wel fijn, zonder losse sponsapplicator.

 17. ik vond de hele LE niet zo mijn ding, ik heb dus niks gekocht. Maar ik kijk wel al uit naar de volgende! 🙂

 18. Ik heb er toevallig gister naar staan te kijken maar ze lekker laten staan, véél te oranje voor mij, zo’n kleur staat me echt niet. Het viel me overigens tegen dat ze erg op elkaar leken, als er maar 2 lipsticks in een collectie zijn zou ik er juist voor kiezen om 2 heel verschillende kleurtjes erin te doen.

 19. Ik zat heel erg naar deze lipgloss sticks uit te kijken en dan vooral voor de kleurtjes. Alleen na het proberen van de testers vielen ze mij jammer genoeg toch wel erg tegen.

 20. Hmmm, ik vind ze ook niets aan. De kleuren vind ik ook een beetje vaag… (Ookal zie je daar niets van op je lippen)Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.