Swatches lakjes Trind Special Edition Caring Color set

Nog altijd naarstig op zoek naar een cadeautje voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom voor je zusje, BFF, nichtje of moeder? Dan zou het best eens kunnen dat ik dé tip voor je heb! Het mooie nagellakmerk Trind komt speciaal voor de feestdagen namelijk met een superleuk setje nagellak die met een flinke dosis glitter, glamour & sparkles helemaal feestdagen-proof zijn!

De CC185 Icy Silver, CC186 Sparkly Pink en CC187 Classy Gold zijn deze winter in beperkte oplage alleen tezamen in het Special Edition Caring Color set te verkrijgen en is dus wel een echte musthave voor de nagellakaddicts onder ons!

CC185 Icy Silver (twee laagjes), een lakje waar ik denk ik al wel een paar soortgenoten van heb, maar deze lijkt toch een iets andere finish te hebben. Niet helemaal volledig metallic maar een soort van semi-mat, op zich wel pretty. Het is het enige lakje dat niet echt direct zichtbare glitters heeft, maar in combinatie met het semi-matte metallic zou dat misschien ook wel een beetje teveel van het goede worden.

CC186 Sparkly Pink (twee laagjes) zou ik als ik naar de kleur kijk eerder Sparkly copper met a slide of purple dan ‘pink’ willen noemen, maar het is evengoed een supergaaf lakje. Het kleurtje ervan is in ieder geval niet héél standaard en de mooie sparkle erin maakt het wat mij betreft helemaal af!

CC187 Classy Gold (twee laagjes), ja dat is precies de goede benaming als je ’t mij vraagt. Kerst en goud zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en een nagellaksetje voor de feestdagen zonder een mooi shimmery goud kleurtje is als een kerstboom zonder piek, om maar even in de sfeer te blijven.

Het Trind Special Edition Caring Color set bevat 3 flesjes van elk 9 ml en is voor € 22,95 verkrijgbaar bij de Trind verkooppunten.

Q: En, wat vind je van de 3 lakjes uit het Trind Special Edition Caring Color setje? 

Comments

 1. Ik vind Classy gold het leukste!
  xxx

 2. Ik vond vanmorgen ook twee van deze lakjes in de brievenbus! Ik ga ze ook snel op mijn nagels doen! Ik vind de gouden kleur erg mooi!

 3. Sparkly pink, aaaah wauw! Liefde voor dat kleurtje, haha. Mooi is die! <3

 4. Wauw dit zijn echt lakjes waar ik van houd, die tweede is echt prachtig.
  Liefs

 5. Ik ben sinds kort helemaal weg van metallic, dus deze doen het zeker goed bij mij! Ik wil ze alle drie wel. Leuk ook om weg te geven, of om zelf te dragen tijdens de feestdagen natuurlijk!

 6. Heel mooi zijn ze

 7. Erg leuk! 🙂

 8. Erg mooi!

 9. Ik vind ze alle drie echt prachtig!

 10. Ik vind de roze en gouden erg mooi om te zien zo! De zilveren spreekt me iets minder aan…

 11. Ik vind het echt een super leuk setje voor de feestdagen!

 12. Wauw, prachtig voor de feestdagen!

 13. ik vind de goudkleurige het mooist 😀

 14. Sparkly Pink en Classy Gold zijn moooi! trind heeft echt hele fijne producten 🙂

 15. Sparkly pink spreekt mij het meest aan. Wat een gaaf kleurtje.

 16. Goud is niet mijn favoriet die andere twee wel

 17. Mooie kleurtjes om cadeau te geven. Zelf draag ik nooit zulke kleuren.

 18. Echt mooie kleurtjes!

 19. Leuke kleurtjes 😀 x

 20. Ik vind alle drie de kleuren erg mooi en die koper/roze vind ik het mooist. X

 21. De goude is mijn favoriet!

 22. Alle drie vind ik het echt prachtige kleurtjes!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.