Swatches Trind Caring Color najaarslakjes

Meneer herfst en ik hebben nog steeds een beetje een haat-liefde verhouding met elkaar maar alle nieuwe tassen, schoenen, jassen, vestjes, jurkjes en make-upjes die dit nieuwe seizoen met zich meebrengt omarm ik met alle liefde. Heerlijk toch, al die merken die hun nieuwe collecties aan ons presenteren en ook nagellakmerk Trind verwent ons dit najaar met vier nieuwe kleurtjes!

Voor haar najaarscollectie heeft Trind zich laten inspireren door de trends die we dit najaar ook op het gebied van fashion veel zien zoals de kleur blauw en natuurlijke tinten en met het oog op de feestdagen natuurlijk ook a touch of glitter & glamour. De lakjes hebben van de Trind de volgende namen en nummers gekregen: 150 Golden bronze, 151 Champagne silver, 152 Petrol blue en 153 Vintage pink.

Buiten het feit dat ze je nagels natuurlijk vooral een mooi kleurtje moeten geven zijn de Trind Caring Colors ook zo gemaakt dat ze deze zo mooi mogelijk en in optimale conditie moeten houden. Ze zijn namelijk voorzien van een speciale formule die je nagels verzorgen terwijl de lak ze een hip kleurtje geeft, ideaal!

Als we het dan over herfst hebben is deze 150 Golden bronze wel een ultiem najaarslakje, vind je niet? Het heeft een prachtige metallic-achtige bronskleur met heel veel glittertjes die afhankelijk van de lichtinval allemaal verschillende kleurtjes laten zien.

3, 2, 1….. Happy New Year! Dat is het eerste waar ik aan denk als ik deze 151 Champagne silver (twee laagjes) zie. De ingrediënten: een prachtig zilver kleurtje met een groenige ondertoon voorzien van een flinke dosis metallic en hier én daar een shimmertje.

Na al dat metallic- en glittergeweld is het tijd voor een beetje rust in de vorm van deze 152 Petrol blue (twee laagjes). Een heel fijn, vol creamy lakje met een prachtige donkerblauwe kleur.

Nog zo’n herfstknaller, deze 153 Vintage pink (twee laagjes). Net als de bovenste 150 Golden bronze is ook deze met de prachtige, creamy roodbruine kleur typisch een lakje voor de herfst van 2012!

De Trind Caring Color najaarslakjes zijn voor € 9,95 per stuk verkrijgbaar bij diverse Trind verkooppunten, waarvan hier een overzicht te vinden is.

Q: En, wat vind je van de vier najaarslakjes van Trind? 

Comments

 1. Ah, Vintage Pink vind ik echt mooi! Van metallic houd ik niet zo en Petrol Blue vind ik wel een leuke kleur, maar die doet me denken aan een shirt dat precies dezelfde kleur is, maar wat ik niet echt mooi vind. Dus die associeer ik een beetje verkeerd, haha ^^

 2. Erg mooie lakjes!

 3. Ik heb ze ook, zijn erg mooi

 4. Vintage pink vind ik de mooiste kleur!

 5. Oh nog meer van deze prachtige lakjes. Ik vind ze super mooi en met namen champagne silver is een groot favoriet van me.

 6. Golden bronze vind ik prachtig. Ik heb Trind eigelijk nog nooit gekocht, toch maar eens kijken in de winkel.

 7. vintage pink vind ik echt super mooi 😀

 8. Ik heb er ook 2 van, en ik vind ze echt práchtig!

 9. Mooie lakjes. Vooral de laatste 2 lakjes zijn wel kleuren die ik zelf zou aanschaffen.

 10. Ik ben niet echt fan, mede door de metallic finish van de eerste 2 lakjes! 🙁

 11. Ik vind vintage pink zo’n mooi lakje!

 12. Oeh, mooie lakjes!

 13. Ooh ik vind ze echt prachtig!

 14. Mooie kleurtjes!

 15. Mooie lakjes 😀 x

 16. Vind de twee laatste het mooiste!

 17. Petrol blue en vintage pink zijn echt prachtig 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.