Trind Nail Brightener

Een tijdje geleden verscheen er op By Sjanty een artikel over de Trind nagelverzorgingsproducten. Ik liet toen al weten dat ik de Nail Brightener nog zou uittesten om te laten weten of deze echt werkt en vandaag is het tijd voor mijn mening hierover!

Dit is hoe mijn nagels er uit zagen voordat ik begon aan de twee weken Nail Brightener. Er zijn toch wel wat verkleuringen ontstaan door veelvuldig gebruik van nagellak. (sorry voor de kwaliteit van de foto die niet optimaal is)

En dit is hoe mijn nagels er na twee weken Trind Nail Brightener uitzien. Ik weet niet hoe goed het over komt op de foto’s, maar zelf zie ik wel wat verschil. Vooral de nagel van mijn ringvinger heeft duidelijk minder verkleuringen, maar ook het algemene beeld is wat minder vlekkerig. Toch vind ik de verandering niet spectaculair te noemen. Er blijft een ietwat gelige verkleuring zichtbaar, die duidelijk het gevolg is van donkere kleuren nagellak.

Zelf vind ik de verkleuring van mijn nagels niet zo erg, gezien ik toch negen van de tien keer nagellak draag. Mocht je je wel erg storen aan de kleur van je nagels, dan zou je deze Nail Brightener van Trind eens kunnen proberen. Verwacht geen dramatische kleurverandering, maar net even een opfrisser voor je nagels.

De Trind Nail Brightener is onder andere te koop bij Etos en Kruidvat en kost € 13,95.

Q: Heb jij al ervaring met de Trind Nail Brightener?

Comments

 1. Groot verschil inderdaad!

 2. Ik zie inderdaad ook een groot verschil. Ik merk dat mijn nagels snel verkleuren door mijn nagellak. Handige tip 🙂

 3. Ik heb niet echt last van verkleurde nagels dus niet echt iets voor mij denk ik 🙂

 4. Ik zie een duidelijk verschil!! Je nagels even weken in citroensap werkt ook goed!

 5. Ik zie absoluut verschil! Met name de nagelriemen zien er een stuk verzorgder uit. Ik heb ook een aantal producten van Trind liggen die ik binnenkort ga uitproberen.

 6. Mooi!

 7. woah awesome verschil!

 8. Ik zie ook zeker een groot verschil, deze maar eens proberen 🙂

 9. Dit product heb ik nog nooit geprobeerd, maar ik ben wel fan van trind!

 10. Dit product heb ik nog liggen, maar nog nooit gebruikt :S

 11. Ik heb hem ook en ik vind hem heel erg fijn, maar ik merk wel dat het een product is dat ik weinig gebruik!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.