The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover

Het uitproberen of gebruiken van nieuwe The Body Shop make-upjes staat voor mij gelijk aan een big smile on my face, maar ook met lekkere verzorgingsproducten van deze fijne winkel kun je me heel blij maken. Onlangs is er weer een nieuwe lijn gelanceerd, genaamd Camomile, waarmee je je make-up grondig maar op een tegelijkertijd ook milde manier verwijdert. Maak kennis met de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover!

Het komt je vast niet heel onbekend voor: je wil dat je make-up koste wat kost de hele dag ramvast blijft zitten en dus kies je ’s morgens voor een waterproof oogpotlood/eyeliner en een waterproof mascara. Alles is de hele dag prima blijven zitten, niks aan de hand, maar dan komt het moment dat je alles ’s avonds maar wat graag weer van je ogen wil hebben. Boenen, boenen, boenen en het enige dat ervanaf komt zijn kleine zwarte korreltjes met rode, brandende en trekkende ogen als gevolg. Arggh!

Met de nieuwe Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover van The Body Shop moet dit allemaal tot de verleden tijd behoren want deze remover belooft zijdezacht en heel lief voor je huid te zijn. De Camomile waterproof make-up remover is voorzien van een zogenaamde dual-phase formule en Community Fair Trade kamilleolie die make-up op een snelle, maar tegelijkertijd ook milde manier belooft te verwijderen. Wel zo fijn voor de gevoelige huid rondom je ogen, nietwaar.

Ik heb de waterproof remover natuurlijk even grondig getest en heb hiervoor het Make Up For Ever Aqua Eyes waterproof oogpotlood gebruikmt. Believe me, deze is écht waterproof. Toch blijkt de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover daar geen problemen mee te hebben, want met slechts één veegje is het intens zwarte lijntje zo goed als verleden tijd.

Behalve heel doeltreffend is de remover ook inderdaad heel zacht en gelukkig niet te vettig. Ja, echt fijn spul! Kunnen wij weer met een gerust hart aan de waterproof make-up, ladies!

De Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover is voor € 12,00 (100 ml) verkrijgbaar bij The Body Shop.

Q: Wat denk je van deze make-up remover, ben je er benieuwd naar geworden?

Comments

 1. Dat klinkt en ziet er goed uit! Ik heb nog nooit wat van TBS geprobeerd.. 🙂

 2. Ziet er heel goed uit! Ik ga het wel testen! 😉

 3. Fijn dat hij goed voor je werkt!

 4. Klinkt goed! Lijkt me een heel prettig product 🙂

 5. Dat klinkt erg goed, fijn dat hij zo goed werkt!

 6. Klinkt goed, alleen is het nou olie-achtig of op waterbasis?

 7. Oeeh dat klinkt heel goed!
  Ik hou nooit echt van boenen, dus dit is dan misschien wel wat voor mij!

 8. Hij lijkt me erg fijn! ♡

 9. Klinkt heel goed!

 10. Dat klinkt niet verkeerd!

 11. Klinkt erg goed! Misschien toch maar eens aanschaffen want ik krijg mijn eyeliner er nooit helemaal af in een keer haha.

 12. Klinkt goed!

 13. Klinkt fijn, maar oogpotlood is natuurlijk wel iets anders dan waterproof mascara. Benieuwd of het daar ook goed voor werkt?

 14. Klinkt erg goed!

 15. Whooow met één veeg al zoveel weg, ja dat is zeker een goede reiniger. Ik gebruik op dit moment waterproof eye make-up remover van Sephora. Gekocht voordat de Sephora wegging uit Nederland. Hij is nu al voor de helft op. Als hij straks op is, moet ik toch op zoek naar een andere remover. Dit lijkt me wel een hele goede optie, alleen wel ietsjes duurder dan wat ik nu heb helaas. xx

 16. Klinkt heel erg fijn!

 17. Lijkt me erg fijn 😀 x

 18. Klink fijn en kamille vind ik prettig in gebruik! Ik vind hem wel wat prijzig.

 19. Lijkt mij wel een fijn product!

 20. Waaahhh ziet er goed uit!

  XOSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.