The Body Shop Body Mist – Coconut en Strawberry

The Body Shop is the place to be deze zomer met alle superfijne nieuwe producten die ze de afgelopen tijd hebben gelanceerd en één daarvan is een reeks heerlijke Body Mists. Een Body Mist is een lekkere, frisse en niet al te zware spray waarmee je jezelf van top tot teen van een lekker geurtje kunt voorzien en is ideaal om je lekker even op te frissen op een warme, zomerse dag. Nu hebben we in Nederland voorlopig wel even voldoende verfrissing gehad de afgelopen weken, maar gelukkig is het gebruik van een Body Mist niet afhankelijk van het weer!

The Body Shop introduceert haar Body Mist als een frisse, niet vette bodyspray die je lekker kunt opsprayen na een bad of douche. Er zijn acht verschillende geuren die me eigenlijk allemaal even lekker lijken: Shea, Mango, Moringa, Grapefruit, Vanilla, Satsuma, Coconut en Strawberry. Van The Body Shop heb ik twee heerlijke varianten mogen ontvangen: Coconut en Strawberry.

De Body Mists komen in mooie, glazen flesjes van 100 ml die je aanbrengt door middel van een spray. De Coconut Body Mist geeft je lichaam de exotische geur van kokos en Strawberry doet je ruiken naar zoete aardbeitjes, mmmm!

De Body Mists zijn behalve los ook ideaal te gebruiken in combinatie met andere producten uit dezelfde lijn. Door bijvoorbeeld eerst onder de douche te springen met de Coconut douchegel, je daarna in te smeren met de Coconut bodybutter en als laatste een beetje van de Coconut Body Mist te sprayen bouwt je de geur steeds in laagjes op en blijft deze gedurende de dag langer hangen. Ik heb dit gisteren eens uitgeprobeerd door de Coconut douchegel, bodybutter en Body Mist na elkaar te gebruiken en écht, ik heb de hele dag van de heerlijke geur van kokos kunnen genieten, za-lig!

De Body Mists zijn voor € 9,00 per stuk verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online via de webshop.

Q: Gebruik je zelf wel eens een body mist? En welke van de acht Body Mist geuren van The Body Shop lijkt jou het meest lekker?

Comments

 1. Die aardbei variant lijkt me lekker, alleen wel vrij zoet. Geef mij maar … geen idee 😛

 2. Ik heb vorige week een aantal geroken bij TBS maar ze zijn naar mijn smaak allemaal te zoet!

 3. Vooral die met aardbei lijkt me erg lekker!

 4. Ik heb de mango 😀

 5. Cocos lijkt me echt heerlijk

 6. Lijken me fijne producten!x

 7. Klinkt fijn! Ik heb nog nooit een bodymist gebruikt, maar ik ben wel verslaafd aan de bodybutters van TBS 🙂 ♥

 8. Als pompelmoes uitkomt: I buy! De geurtjes nu spreken me niet zo aan

 9. Klinkt lekker! Vind het alleen een beetje vervelend als je dan al de geur van bijvoorbeeld kokos hebt, want als je dan nog parfum op doet worden het zoveel geuren…

 10. Ik heb hier de mango van en die vind ik heerlijk! Ik wil graag nog een tweede erbij halen. Misschien de sweet lemon.

 11. ik gebruik eigenlijk geen van de body mists
  het spreekt me gewoon niet zo aan

 12. Dit zijn niet twee geuren die me heel erg aan aanspreken zo op het eerste gezicht…. Ik heb een white musk bodymist van tbs, die is echt heerlijk!

 13. Ik vind de body mists allemaal erg lekker! Ik denk dat ik binnenkort toch maar eens ga kijken:)

 14. Die van aardbei trekt mijn aandacht, ik zit te twijfelen om hem te gaan kopen.

 15. Hmmm, de coconut variant lijkt mij lekker!

 16. Heb al even gesnuffeld in de winkel, denk dat ik er zeker nog wel eentje ga scoren!

 17. De Lemon variant lijktme erg lekker!

 18. Mmm heerlijk! 😀 x

 19. Ik heb de Moringa geur, fijn product!!

 20. Die bodymists lijken me heerlijk!

 21. heb er zelf ook drie van, ben er helemaal fan van!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.