Categorieën
Beauty Make-up

Teeez ‘La Isla Chique’ blush, oogschaduw, eyeliner en oogpotlood + look

De laatste weken is het in blogland een ware Teeez La Isla Chique explosie en hey geef ons eens ongelijk, want het is gewoon een geweldige collectie! Moet je eens kijken wat een beetje kleur, een tropisch printje en superkwaliteit voor een leuk prijsje al niet doen met een grijs winterhumeur! De oudroze Paradise Pink lipstick heb ik de afgelopen week non-stop gedragen en het lijkt erop dat ook de La Isla Chique blush, oogschaduw, eyeliner en oogpotlood linea recta het favorietenlijstje op gaan!

Heb ik mezelf dit jaar eindelijk een soort van aangeleerd de verpakking van make-up producten meteen weg te gooien, komt Teeez doodleuk met de meest leuke doosjes ever aanzetten. Ja hey bedankt, hè! Sorry goede voornemens, maar ik ben er gewoon echt nog niet klaar voor om deze leukerds zomaar in de prullenbak te mikken. Behalve de doosjes zijn ook de looks van de Soft As Sin Cream Blush en de Island Palette Eyeshadows echt geweldig en oh, zo ontzettend fotogeniek!

De Soft As Sin Cream Blush (€ 7,99) is er in vier verschillende kleurtjes en het handige van zo’n creamy blush is dat je hier niet perse een kwast voor bij de hand hoeft te hebben, want je kunt ‘m heel makkelijk met je vingertoppen aanbrengen. Hoewel er bij mij bij creamy blushes altijd een soort van actue angst voor pukkels opkomt is dat volgens Teeez helemaal niet nodig want als het goed is verzorgt de Soft As Sin blush met de speciale vitamine E formule je huid juist.

Hoewel ik creamy blush niet gauw zal verkiezen boven poederblush, moet ik zeggen dat deze Soft As Sin me echt helemaal niet is tegengevallen. Het oudroze Soft Rose kleurtje is echt prachtig en doordat je de blush met je vingertoppen aanbrengt kun je ‘m zo subtiel of intens aanzetten als je zelf wilt. Deze Soft Rose maakt trouwens echt een gouden combinatie met de Ready to Wear Paradise Pink lipstick, ze zijn zo mooi bij elkaar!

Ik vond de blush al prachtig maar ook de La Isla Chique oogschaduws (€ 6,99) mogen er wezen, zeg! Het is echt supertoevallig dat Teeez gewoon echt alle producten in mijn favo kleuren opgestuurd heeft, want áls ik had mogen kiezen had ik ook zeker voor deze Must Have gegaan!

De Must Have oogschaduw is qua structuur een beetje een combi tussen creamy en powder en heeft zo’n ontzettend mooie intens smaragdgroene kleur. Net als creamy blush is ook creamy oogschaduw bij mij niet echt favoriet, maar dankzij deze Must Have is mijn mening toch wel enigszins bijgedraaid hoor, wauw!

Naast blush en oogschaduw is ook een goede eyeliner en een mooi oogpotlood natuurlijk onmisbaar voor een mooie complete look en ook daar heeft Teeez aan gedacht.

De Easy on the Eyes Eyeliner (€ 6,49) is een waterproof liquid eyeliner met een intens zwarte kleur en een fijne vilten punt, just how I like it. Als ik eyeliner gebruik werk ik het liefst met een pen met zo’n vilten punt en ook deze is echt superfijn.

De eyeliner is waterproof, maar is één van de weinige die niet in honderdduizend kleine stukjes van je ogen komt en is daarmee zeker een aanrader én een goede opvolger van mijn uitgedroogde Maybelline Master Precise!

Voor op mijn bovenste en waterlijn gebruik ik altijd graag een mooi zwart oogpotlood en daarvoor is het Easy on the Eyes Eye Pencil (€ 5,49) ideaal. De Black De Luxe is lekker zacht, romig en longlasting, kortom: precies zoals een goed zwart oogpotlood moet zijn!

Op de foto hieronder zie je een look met allemaal Teeez La Isla Chique producten: de Must Have oogschaduw, het Black De Luxe oogpotlood (onderste en bovenste waterlijn) en de Black De Luxe eyeliner (langs bovenste wimperrand), de Soft Rose creamy blush en de Paradise Pink lipstick.

De Teeez ‘La Isla Chique’ collectie is verkrijgbaar bij deze Teeez verkooppunten.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van de Teeez La Isla Chique blush, oogschaduw, eyeliner en het oogpotlood dat ik je heb laten zien? 

22 reacties op “Teeez ‘La Isla Chique’ blush, oogschaduw, eyeliner en oogpotlood + look”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.