Categorieën
Beauty

Tag: 15 beauty dilemma’s, wat heb ik liever…?

Op de website van Evelien kwam ik een hele leuke, maar moeilijke tag tegen die ik nog niet eerder was tegengekomen. Bij deze tag krijg je 15 beauty gerelateerde dilemma’s voorgeschoteld waarbij je moet kiezen tussen twee allebei niet heel aantrekkelijke opties. Waar ga ik uiteindelijk voor……?

1. Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare zwarte snor?
Deze opties zijn beide niet echt aantrekkelijk, maar dan heb ik toch ‘liever’ een duidelijk, zichtbare snor. Geen wenkbrauwen lijkt me echt helemaal erg, dat haalt de hele uitdrukking uit je gezicht.

2. Hele mooie, gezonde, perfecte nagels hebben maar deze nooit meer mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Ja dat is makkelijk, dan ga ik voor de hele mooie, gezonde en perfecte nagels die ik nooit meer hoef te lakken, lijkt me heerlijk!

3. Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Oh, zeker weten lang haar tot mijn voeten. Ik ben een echt meisje-meisje die zo lang mogelijk haar wil, al is tot de voeten dan wel weer wat overdreven, maar met gemillimeterd zou ik me toch een stuk minder vrouwelijk voelen.

4. De rest van je leven met een smokey eye rondlopen of de rest van je leven geen oog make-up meer gebruiken?
Deze vind ik niet zo heel lastig, dat wordt dan de rest van mijn leven met een smokey eye. Ik ben gek op mooie smokey eyes en een leven lang zonder oog make-up zie ik niet zo zitten.

5. Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Dan liever rode wangen, dat staat me een stuk beter dan een grauw gezicht zonder kleur en bovendien is er toch ook helemaal niks mis met een gezonde blos?

6. Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Ohhh, wat is dit een gemene gewetensvraag…… Maar ik moet eerlijk zijn dus dan kies ik slecht als ik ben toch voor cosmetica dat op dieren is getest. Schaam, schaam…

7. Gelige tanden maar een perfect recht gebit of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Hmmm, dit is een moeilijke. Ik mag zeker niet voor een combinatie van beiden gaan: een perfect, recht en wit gebit? Nee hè, dacht ik al… Nou, dan ga ik toch maar voor wat gelige tanden die mooi recht staan. Kan ik ze altijd nog laten bleken, is toch net wat minder ingrijpend en wat minder kostbaar dan een beugel.

8. Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look en het risico dat mensen raar naar je kijken er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.
Het eerste wat in me opkomt is dat je zo’n niet draagbare look natuurlij altijd snel kunt verwisselen voor een wat meer draagbare, maar op zich wil ik het risico wel lopen dat mensen me raar aankijken of er misschien wat van zeggen. Ik vind het een beetje zonde en makkelijk om me voor zoiets ziek te melden.

 

 

9. Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken en dus gewoon wachten tot je nagellak afbladdert of het er afkrabben of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Hmmm ja, dan laat ik het er gewoon lekker afbladderen of ik krab het er zelf af. Dat zou overigens weinig tot geen verschil maken met hoe het nu meestal gaat 😉 Ik zou weinig zin hebben om iedere dag opnieuw mijn nagellak van mijn nagels te moeten halen en dag na dag met nagellakremover in de weer zullen mijn nageltjes niet heel leuk vinden..

10. Een bodylotion gebruiken die je huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt maar verder niet zoveel doet voor je huid?
Dan ga ik lekker opvlakkig voor de geur. Dat vind ik uiteindelijk dan toch belangrijker, daar moet ik zelf en mijn omgeving tenslotte de hele dag in vertoeven.

11. Je haar in een kinky kleur verven (denk aan felroze of felgroen) of grijs?
Jeetje…. Dan ga ik voor grijs. Simpelweg omdat ik mezelf niet met roze, groen of paars haar zie lopen en ondanks het feit dat ik geen letterlijk en figuurlijk geen grijze muis wil zijn is grijs toch iets veiliger en valt ook iets minder op in de massa.

12. Je gezicht nooit meer scrubben of je gezicht alleen nog maar met echte suiker- en zoutkorrels mogen scrubben?
Dit zie ik niet echt als een dilemma aangezien je je gezicht prima met echte suiker en zout kunt scrubben, dus deze is niet moeilijk.

13. Een nogal ordinaire lipliner om je lippen of uitgelopen panda-ogen?
Het is wel heel erg fout, maar dan toch maar die ordinaire donkerbruine lipliner!

14. Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enzovoorts) of nooit meer bij de drogist?
Oh, dan ga ik niet meer naar Douglas en Sephora, want daar kom ik toch al niet zo heel erg veel. Ik ga dan liever naar het Kruidvat waar ik voor hetzelfde geld veel meer kan kopen, helemaal omdat ik toch best regelmatig van producten wissel en ze na verloop van tijd ook weg kan gooien en weer wat nieuws kan kopen. Er zijn maar een paar producten die ik van de wat duurdere merken koop, dus daar zou ik dan makkelijker zonder kunnen.

15. De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (verzorgingsproducten mogen wel) of je hele stash inleveren (inclusief verzorgingsproducten), maar daarna direct voor 250 euro nieuwe make-upjes mogen kopen?
Daar hoef ik bijna niet over na te denken, dan lever ik de hele bubs in en ga ik voor 250 euro nieuwe spulletjes shoppen! Wat dat betreft ben ik toch niet zo heel erg aan make-up spulletjes gehecht.

Ik ga niemand de tag opleggen, maar voel je vooral vrij om deze op je eigen blog over te nemen of ‘m hieronder dit artikel in te vullen!

5 reacties op “Tag: 15 beauty dilemma’s, wat heb ik liever…?”

ik vind dit echt een leuke tag! maar je hebt wel een beetje gesmokkeld hè…
als je kiest voor gele tanden mag je ze ook niet bleken! haha!
gelukkig is het niet heel logisch dat je zoiets echt moet kiezen!
liefs, Romy

Hallo allemaal

Ik heb vroeger een beugel gehad (blokjes)
Maar ik heb nu gele hoektanden onder en boven
Het valt niet zo heel goed op alleen als ik lach zie je het wel.
Hoe moet ik weer witte tanden krijgen.
Ik wil liever niet bleken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.