Swatches KOH Elements lakjes – Fire, Mediterranean Sea! en Heavenly

KOH gaat met haar nieuwste limited edition collectie Elements back to basic en heeft zich daarvoor laten inspireren door aarde, water, vuur en lucht, de vier basis elementen van het leven. Deze keer dus geen felle en opvallende kleurtjes, maar meer zachte en rustige pastel- en een paar donkere aardetinten. Iets dat ik zelf trouwens helemaal niet erg vind, ik houd wel van een beetje ‘anders dan anders’ lakjes!

Misschien wel grappig om even te vertellen dat aarde het stabiele element van de vier is en staat voor structuur, stevigheid en kracht. Het element water is heel veranderlijk doordat het stroomt en altijd in beweging is, lucht is beweeglijk en ongrijpbaar en vuur is het actieve element dat staat voor passie, levenskracht, actie en daadkracht. Zoals altijd vind je ook in de limited edition collectie zes verschillende kleurtjes die ze allemaal toepasselijke en een tikkeltje dromerige namen hebben gegeven: Cloudy, Leaf, Fire, Earth, Mediterranean Sea en Heavenly.

Tot voor kort was KOH een merk waar ik niet zoveel mee had, maar inmiddels is het hard op weg mijn hart te veroveren! Dan te bedenken dat ik de kleurtjes uit het gewone assortiment nog niet eens ken, ik vind de limited editions sowieso iedere keer al geweldig leuk!

Ik begin maar meteen met de meest bijzondere van de drie die ik voor je geswatched heb en dat is zeker weten deze Fire 281. De basiskleur is koperbruin met een lichtgouden gloed en natuurlijk de eyechatchers: honderden gele, gouden, groene en blauwe shimmertjes! Je bent naderhand wel even bezig om al die schatjes weer van je nagels én vingers te boenen, maar wie mooi wil zijn…..!

My oh my, wat ben ik de laatse tijd toch gek op dit soort mint/blauwachtige tintjes, ik vind ook deze Mediterranean Sea! 283 prachtig. Het geeft me direct een instant zomergevoel en dat is ook wat KOH in gedachten had, want voor dit frisse kleurtjes hebben ze zich laten inspireren door het blauw van de Mediterraanse zee!

Dan hebben we nog Heavenly 284, dat de ideale naam is voor zo’n lief, romantisch zacht kleurtje. De kleur zit een beetje tussen oudroze en lilapaars in, wat het toch wel een redelijk bijzonder tintje maakt.

De kwaliteit van de lakjes is zoals we van KOH gewend zijn top, ze hebben eigenlijk maar één laagje nodig om helemaal goed te dekken, maar uit gewoonte doe ik er toch eigenlijk altijd twee.

De KOH Elements lakjes zijn vanaf 1 mei voor € 14,95 per stuk verkrijgbaar bij De Bijenkorf filialen in Amstelveen, Amsterdam, Eindhoven, en Utrecht online via de webshop van KOH en De Bijenkorf.

Comments

 1. wat een mooie kleuren 🙂

 2. Ik vind Fire 281 erg mooi!

 3. Hele mooie kleuren

 4. Fire & Mediterranean Sea zijn beide gorgeous! Hoewel Mediterranean See meer een tropical feeling geeft.
  Je nieuwe lay-out vind ik ook tof zo. Nét even anders!

 5. Heel mooi en hele goede nagellak.

 6. Ik vind Fire echt een supermooie kleur zeg 🙂

 7. Mediterean sea is mooi 🙂

 8. Fire is prachtig 🙂 maar het schattige roze kleurtje mag er ook wezen!

 9. Mediterranean Sea! vind ik echt prachtig!

  Vind de kleine aanpassingen aan je site ook erg mooi, net wat professioneler allemaal 🙂

 10. Ik vind deze collectie zo mooi!

 11. Van harte gefeliciteerd met de leuke layout en de enquete is ingevuld ( was leuk)

 12. Mediterranean Sea! is mijn favoriet 🙂

 13. Die blauwe kleur is gaaf!

 14. Mediterranean Sea is echt wow!

 15. Ik vind de blauwe het mooiste. De anderen twee niet zo. 🙂

 16. Het voorlaatste en laatste kleurtje is mijn favo! 😀 xSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.