Swatches H&M Nail Polish

Ik heb in mijn leven al vele verschillende soorten en maten nagellak in mijn handen gehad en gebruikt, maar toch blijf ik nog bijna iedere maand wel een nieuw merk ontdekken of een eerste lakje van een merk gebruiken. Zo ook van H&M, waar ik onlangs al een heel leuk 32 Eyeshadow Palette van testte en nu ook een zestal leuke en vrolijke nagellakjes!

Ik heb twee verschillende soorten nagellakjes geswatched, die allemaal simpelweg H&M Nail Polish heten en dus in dat opzicht allemaal hetzelfde zijn. Het verschil zit ‘m in de flesjes, die beiden een ander postuur hebben. Ik begin even met de twee grootste flesjes, die vrij recent aan de collectie zijn toegevoegd en verkrijgbaar zijn in de volgende (lente)kleurtjes: Orange Lane, Pink Road, Pink City en Green Street.

De flesjes bevatten maar liefst 16 ml en zien er wat mij betreft heel leuk en lekker modern uit. Wat ik ook een pluspunt vind is dat ze een vrij lang kwastje hebben, dat erg prettig lakt.

I loved deze City Pink, wat een leuk en supervrolijk lakje! Over de dekking heb ik ook niets te klagen, met twee laagjes is deze prima.

Ook Pink Road vind ik een erg leuk lakje, vanuit het flesje lijkt deze een gewone rode kleur te hebben, maar op de nagels valt-ie eerder uit als  rood met een roze ondertoon. Ook dit lakje dekt met twee laagjes prima en heeft een mooie creamy glans.

Dan drie Nail Polish by H&M lakjes die een vrij brede vorm en zwarte dop hebben. Deze flesjes bevatten 9 ml en zijn verkrijgbaar in de volgende varianten die hele leuke namen hebben gekregen: Dust & Diamonds, Get A Rose 4 Me, Miss Stoneheart, Midnight Passion, Nerd, Check Me Out, No Mambo Jambo, Red Nail, Moody Model, Nice & Naughty, Chica Boom Boom, Fall In Love, Golden Treasure, Looks Great On You, Notoriusly Beautiful, Soaked In Purple, Wanna Peperoni en Hunt Me Down.

Deze flesjes zijn aanzienlijk kleiner dan de twee die ik je hierboven liet zien en hebben logischerwijs ook een veel kleiner kwastje, dat overigens wel prima werkt. De brede dop houdt daarentegen niet heel handig vast, maar op zich wen je daar ook wel weer gauw aan.

Het lakje Get A Rose 4 Me komt ook uit deze Nail Polish by H&M collectie, maar heeft in plaats van een zwarte brede dop een langwerpig zwart dopje. Misschien is dit een wat ouder model, ik heb verder geen idee waarom deze anders is dan de andere drie.

Op naar de swatches, op alle foto’s heb ik twee laagjes van de lakjes aangebracht.

Get A Rose 4 Me vind ik zo’n mooi lakje, het is een prachtig oudroze kleurtje dat ook nog eens prima dekt en mooi glanst.

Wat word ik vrolijk van deze koraaloranje Chica Boom Boom en ook die naam is natuurlijk geweldig! Het is een beetje een twijfelgevalletje of dit lakje twee of drie laagjes nodig heeft, maar op de bovenste foto heb ik er twee aangebracht en daarmee ziet het er op zich prima uit.

Soaked In Purple is ook een prachtig en chique dieppaars kleurtje met een mooie creamy finish.

Hunt Me Down is een mooi, niet al te opvallend legergroen lakje dat eigenlijk met één laagje al dekt!

Nou, ik moet zeggen dat deze nagellakjes van H&M me helemaal niets tegenvallen! Ik hoor wel eens wat verschillende verhalen over de cosmetica, en dan voornamelijk nagellak, van H&M maar ik heb op deze eigenlijk niets aan te merken. Ze hebben leuke, trendy kleurtjes en een mooie glans, dekken goed en zijn snel droog. En oja, ze kosten maar € 2,95 en € 3,95, ook niet geheel onbelangrijk!

De H&M Nail Polishes van 16 ml zijn voor € 2,95 en de lakjes van 9 ml voor € 3,95 verkrijgbaar via H&M online.

Q: Ben jij al bekend met de nagellakjes van H&M? Welk van bovenstaande kleurtjes is/zijn jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Comments

 1. Ik vind Soaked in purple erg mooi!

 2. Vind vooral de roze erg mooi, maar de overige ook wel.

 3. Ik vind de rode kleur erg mooi ben zelf enthousiast over de nagellak van de H&M het blijft redelijk lang zitten en ze hebben een mooi kleuren palet.

 4. Mooie kleurtjes 🙂

 5. Get rose for me moet ik hebben. Ik wil nu al een tijdje zo een kleur van roze en ik heb nog niets van de H&M!

 6. marielle zegt

  ik vindt Hunt me down super mooi !!!

 7. Mooie kleuren

 8. Ik heb hunt me down al een lange tijd, I love it!

 9. mooie kleurtjes! de bovenste 2 zijn mijn fav’s! ;D

 10. dit zien er echtwel goede lakjes uit

 11. Mooie lakjes! Jammer dat ze niet bij alle H&M cosmetica hebben!

 12. Vind ze allemaal wel leuk! Maar ik heb ’t niet zo op H&M nagellak. Heb er 1 en die chipt al na een paar uur, dus ik skip ze. Ik kies wel voor Catrice/Essence als budget. 🙂

 13. pink road is echt prachtig 😀

 14. Ik vind de lakjes van H&M altijd erg mooi!

 15. De eerste 2 kleurtje vind ik echt super mooi! 😀

 16. Get A Rose 4 Me is erg mooi !

 17. Ik heb pink Road ook, en op jouw foto komt hij heel anders over dan dat hij is. Hij is gewoon donkerroze..
  Get a Rose 4 me, is wel een heel mooi la je, trouwens..

 18. Woow! Mooie kleurtjes<3

 19. Get a Rose 4 Me is mooi!

 20. Ze zijn toch wel heel erg leuk! De kleuren zijn niet héél bijzonder, maar ik zou ze misschien alsnog kopen.

 21. Get a Rose 4 Me vind ik ook zo mooi 🙂 ik heb hem zelf ook en draag hem vrij regelmatig.

 22. Heel mooie kleurtjes! Vooral de karaal en de paarse. Ik ga ze zeker ook halen, ook al heb ik verschrikkelijk veel nagellak, hehe.

 23. leuke kleurtjes!

 24. Wat een schattige nagellakjes! 😀

 25. Christel zegt

  Soaked in purple is heel mooi! Ik heb zelf de paarse Beauty Bandit van een poosje geleden en het is echt hele fijne nagellak.

 26. hele mooie kleuren!

 27. Mooie kleurtjes! Onze H&M heeft geen nagellakjes en beauty..:(

 28. Dat oudroze kleur is erg mooi 😀 x

 29. Mooie kleurtjes! Hunt me down heb ik ook en nog een aantal anderen. Allemaal leuke lakjes! 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.