Categorieën
Beauty Nagels

Super makkelijke kerstnagels met alleen een stuk plakband

Eindeloos blijven kijken naar Youtube tutorials waarin de meest extreme en mooie mail-art voorbij komt, we doen het allemaal wel eens. Het moeilijke komt pas om de hoek kijken wanneer we zelf aan de slag gaan met nagellak. Deze lieve kerstboompjes zijn voor iedereen te doen, zelf voor nail-art dummies zoals wij.

Ik durf mijzelf geen kluns te noemen als het aankomt op het opbrengen van nagellak. Het gaat zelfs uitermate goed (al zeg ik het zelf). Pas als er kwastjes, sponsjes en stickers aan te pas komen ga ik de mist in. Hoe doen ze dat toch? Kunstwerkjes op mijn nagels krijg ik nog niet voor elkaar, maar deze schattige kerstboompjes lieten zich met alle gemak aanbrengen.

kerst nagellak

Het enige wat je nodig hebt zijn twee kleuren nagellak, een stukje plakband en een schaar. Zorg dat je de eerste laag nagellak van tevoren aangebracht hebt. Deze moet goed droog zijn wanneer je aan de slag gaat met plakband, anders trek je die laag zo van je nagel.

kerst nagellak

kerst nagellak

Vouw het plakbandje met de plakkanten dubbel en knip er met de schaar een halve kerstboom uit. Trek daarna de plakband voorzichtig weer uit elkaar zonder de vorm te scheuren.

kerst nagellak
Plak de plakband op je nagel en druk goed aan. Vul daarna met de andere kleur nagellak de vorm in.

kerst nagellak

Zonder te knoeien krijg je een perfect kerstboom figuurtje op je nagel. Deze kan je vervolgens verder versieren, of lekker zo laten natuurlijk.

3 reacties op “Super makkelijke kerstnagels met alleen een stuk plakband”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.