Smoorverliefd op Max Factor Lippenstift

Ze zijn een match made in heaven. Smoorverliefd en sinds de eerste keer dat hun lippen elkaar raakten kunnen ze niet meer zonder elkaar, hoewel ze hem maar zelden kust, want meer heeft ze niet nodig voor het ultieme genot: Max Factor Colour Elixir Lipstick en beauty redacteur Mariëlle. Hij mag dan wel Ruby Tuesday heten, ze gebruikt hem elke dag.

MF1

MD3
We hebben hem eindelijk gevonden: de lippenstift die ons nooit in de steek zal laten. Die niet vervaagt, waardoor we zeker weten, dat als we er representatief uit moeten zien, dat dat ook zo is. Deze lippenstift is hartstikke hardnekkig. Wanneer je het met je vingers af dept, is het zelfs moeilijk van je vingers af te wassen. Dep daarom je lippen af met een ouderwetse tissue, om rode vingertoppen te voorkomen en je geeft niet meer af. De lippenstift zal letterlijk uren blijven zitten. Het is echt niet te geloven. De lippenstift zit zo muurvast dat het de volgende ochtend nog steeds op Mariëlles lippen zat. Ze maakt elke avond haar gezicht grondig schoon en boent daarbij ook haar lippen. Toen ze ’s ochtends de kwijlhoekjes (gênant!) uit haar mondhoeken veegde met een tissue bleef er zelfs nog rood achter. Deze informatie wordt puur gedeeld om aan te geven hoe stevig goed de lippenstift blijft zitten.

MF4

MF5
Max Factor Colour Elixir Lipstick Ruby Tuesday 715 verkrijgbaar voor € 12,49.

Q: heb jij jouw favoriete lippenstift al gevonden? 

Comments

 1. Leuk om dit te lezen…….

  • Sinds ik deze lippenstift gebruik voel ik me zo ongelofelijk zeker en vol vertrouwen over mezelf, dat ik er 16/7 mee loop. Ik ga nooit meer de deur uit zonder deze lippenstift. Maar ook als ik binnenblijf en niemand zie, pieker ik er nier over zonder lippenstift te lopen… micky

 2. Wauw, mooi kleurtje! X

 3. Mooie kleur. Ik heb deze nooit eerder gebruikt. Geeft deze geen velletjes na het bijstiften?

 4. Jeetje, wat een mooie kleur!

 5. Wauw jemig het is wel een super mooie knallende rode kleur!

 6. Wat een mooie kleur 🙂 ik hou wel van rood!

 7. Wat ver dat ie zo goed blijft zitten. Ben heel benieuwd geworden!

 8. Mooie kleur zeg!

 9. Super!!

 10. Prachtig kleurtje!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.