Categorieën
Beauty Make-up

Sleek Avoir La Pêche Paraguaya oogschaduwpalette

Afgelopen vrijdag liet ik jullie uit de Sleek ‘Avoir la Pêche‘ limited edition collectie al de Sugar May tinted lip conditioner en de Pan-Tao blush zien, maar natuurlijk hadden jullie uit deze collectie ook nog het Paraguaya oogschaduwpalette tegoed, die ik jullie vandaag laat zien!

Het Sleek Paraguaya i-Divine is gebaseerd op de make-up en mode kleurtrend van de zomer: oranje. Net als de blush en de tinted lip conditioner is het mooie matzwarte doosje om het palette versierd met peachy bloemetjes en maakt een leuke, frisse indruk. Op de voorkant van het doosje is te lezen dat dit oogschaduwpalette uit minerale oogschaduws bestaat.

Op de achterkant van het doosje vind je dezelfde bloemetjes decoratie als op de voorkant, de volledige naam van het palette Paraguaya 602 en de ingrediënten.

Bij het openen van het doosje kom je bij het palette dat er hetzelfde uitziet als de normale Sleek oogschaduwpalettes, met het enige verschil dat bij deze op de bovenkant ook de naam van de collectie en het palette vermeld staat. De grijze letters zijn bij onvoldoende licht alleen niet heel erg opvallend op de zwarte kleur van het doosje, dus als je meerdere Sleek palettes hebt zal het  alsnog even zoeken zijn. Leuk detail is trouwens dat de binnenkant van het doosje donkerroze is!

De achterzijde van het oogschaduwpalette is hetzelfde als de reguliere palettes.

Bij bij het openen van het doosje komen er 12 mooie kleurtjes tevoorschijn wat voornamelijk oranjetinten zijn. Naast verschillende kleurtjes oranje vind je ook een aantal roze tinten en wat highlight-achtige tinten in het palette. De uitschieters zijn de wat grijzige Bittersweet, de gouden Bellini en de bronzen Parfait. Net als alle Sleek palettes hebben ook deze oogschaduws namen gekregen, wat erg handig is (misschien kun je de naam van de lichte oogschaduw uiterst rechts niet helemaal goed lezen, deze heet Sandstone.)

Bij het swatchen merk ik dat de oogschaduws net zo van structuur zijn als die uit bijvoorbeeld het Bad Girl palette: super gepigmenteerd, maar behoorlijk korrelig. Hier geldt dan ook hetzelfde verhaal dat binnen no time het hele palette onder de fall-out zit en ik voor ik de foto’s van de swatches heb genomen eerst het meeste van de korreltjes oogschaduws heb staan wegblazen.

Zoals je ziet bevat de bovenste rij kleurtjes 3 shimmery oogschaduws en 3 met een matte finish waarvan de lichtste kleur Sandstone uitermate geschikt is als highlighter. De onderste rij heeft voornamelijk matte kleurtjes met uitzondering van de prachtige gouden Bellini. Behalve het feit dat de Sleek oogschaduws dus nogal kruimelen is dit een geweldig leuk en kleurrijk palette, al vind ik oranje oogschaduw bij mezelf altijd gauw het effect geven alsof ik eczeem aan mijn ogen heb… Natuurlijk biedt dit palette naast oranje natuurlijk ook genoeg andere mooie kleurtjes waarmee je je ooglook net even wat meer kracht bij kunt zetten.

By Sjanty vindt dit product:

Het Sleek ‘Avoir la Pêche’ Paraguaya oogschaduwpalette is voor € 7,25 te bestellen via www.enchantra.eu of www.alicejohavesentials.nl

9 reacties op “Sleek Avoir La Pêche Paraguaya oogschaduwpalette”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.